Atatürkçü Düşünce Derneği Çaycuma Şubesi Yönetim Kurulu ve Gençlik Kolları onlarca çocuğa ihtiyaçları doğrultusunda kırtasiye ürünleri ulaştırdı.

Atatürkçü Düşünce Derneği Çaycuma Şubesi Yönetim Kurulu ve Gençlik Kolları onlarca ilköğretim ve ortaöğretim sınıfı öğrenciye ihtiyaçları doğrultusunda kırtasiye ürünü ulaştırdı.

Gerçekten ihtiyaç sahibi olan öğrencilerin kırtasiye ihtiyaçlarını karşıladıklarını söyleyen Dernek Başkanı Ela Mantarlı Kurt , "Dernek Yönetimi ve Gençlik Kolları ile birlikte son derece güzel bir çalışma içersine girdik. Kırtasiye ürünlerine ihtiyacı olan onlarca çocuğu tespit ettik. Bizlerden bu ihtiyaçlar konusunda yardım talepleri de olmuştu. Onlara da geri dönüş yaptık. Tabi ki bütün bunlar bizlerin yardımlaşma çağrısına kayıtsız kalmayan siz değerli ve de son derece duyarlı vatandaşlarımız sayesinde oldu. Onların maddi desteği ile üç okulun ihtiyaç sahibi öğrencilerine ve bireysel olarak onlarca çocuğumuza ihtiyaçları doğrultusunda kırtasiye ürünlerini ulaştırdık. Bu anlamda bizlere destek olan herkese şahsım, yönetim kurulu üyeleri ve gençlik kolları adına kalpten teşekkür ediyorum"diye konuştu.

Başkan Kurt, " Kırtasiye ürünlerimizi ihtiyaçlar doğrultusunda öğrencilerimize ulaştırmaya devam edeceğiz. Şuan 42 adet okul çantası,21 adet kalemlik, 690 adet defter,330 adet silgi,398 adet kurşun kalem,270 adet kırmızı kalem,107 adet uçlu kalem,49 adet tükenmez kalem,144 adet kalemtıraş, 12'li 59 adet kuru boya,12'li 24 adet pastel boya,12'li 48 adet sulu boya, keçeli kalem, 80 adet kalem ucu, 168 adet bant ve 9 adet 24'lü etiket ihtiyaçlar doğrultusunda öğrencilerimize ulaştırıldı.Bunun dışında kütüphane olmayı bekleyen iki farklı kütüphaneye de kitap desteğinde bulunacağız" dedi.