Toplantıya Alaplı CHP İlçe Başkanı Hüseyin Tosun, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Gümeli Belediye Başkanı Ahmet Saydam, Alevi Kültür Dernekleri Genel Başkan Yardımcısı Avukat Adil Ateş,Alaplı Gümeli Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Şenol Bozkurt, Alevi Kültür Dernekleri Kdz. Ereğli Şube Başkanı Mehmet Taştan'ın yanı sıra çok sayıda partili ve Rıza Bozkurt'un sevenleri katıldı. Katılımın yüksek olmasının yanı sıra çoğunluğu bayanlar ve gençlerin oluşturması dikkat çekti.
Toplantının açılış konuşmasını yapan CHP Alaplı İlçe Başkanı Hüseyin Tosun Rıza Bozkurt'u medeni cesaretinden dolayı tebrik ettiğini belirterek, amaçlarının tüm belediyeleri kazanmak olduğunu ifade etti. Hüseyin Tosun; "Biz bölgemizde siyaset yapıyoruz. Alaplı'da da Gümeli'de de seçimi alarak daha güzel hizmetlerde bulunacağız. Bu seçimlerde daha fazla çalışmamız gerekiyor. Ülke her geçen gün kötüye gidiyor. Herkesten destek bekliyoruz. Safları daha çok sıklaştıralım.Gidişata dur deme adına seçimleri kazanmalıyız." dedi.

Rıza Bozkurt çevresinin kendini adaylık konusunda teşvik ettiğini belirterek, Alaplı'da yapılan çalışmalara ve Nuri Tekin'e yeni dönemde katkıda bulunmak ve destek vermek adına yola çıktığını ve Alaplı Belediye Meclis Üyeliği için adaylık başvurusunda bulunduğunu söyledi.

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, toplantıya katılımın çok güzel olduğunu belirterek; "Rıza arkadaşım bize dediki. 'Siz beş sene güzel çalışma yaptınız. İkinci beş senede Alaplı'ya birlikte hizmet edelim. Daha güzel çalışmalar yapalım. İnşallah Alaplı'ya hep beraber daha güzel hizmet yapacağız. Alaplı'ya yakışır, Alaplı'yı olması gereken yerlere taşımak için çalışacağız. Beş senede güzel hizmetler yaptık. İnşallah önümüzdeki dönemde daha güzel hizmetlere birlikte imza atacağız"dedi.

Editör: Pusula Gazetesi