Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Ereğli İlçe Başkanı Mustafa Kumaş, 5 Haziran 2018 Salı günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Ereğli sahilinde yapılacak olan miting için her türlü hazırlıkları yaptıklarını belirterek, Ereğli'ye yakışır bir program olacağını söyledi.

Başkan Kumaş, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, 5 Haziran 2017 Salı saat 17.00'de Zonguldak merkezde Madenci Anıtı önünde miting gerçekleştirecek ve akabinde Zonguldak'ta iftar programına katılacak. İftar programı sonrası saat 21.30'da Ereğli ilçemize gelerek Erdemir Ofis yolu Sahil bandında düzenlenecek olan miting ile ereğlili hemşehrilerimiz ile buluşacak inşallah" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, "Milletin Adamı" diye adlandırılacak ve bu adlandırmaya yakışan bir lider olduğunu ifade eden Kumaş, "Cumhurbaşkanımızın gelişini sabırsızlıkla bekliyoruz. Her şeyi planladık. Katılımın artması için tüm duyurularımızı yapıyoruz. İnşallah Ereğlili hemşehrilerimizle Cumhurbaşkanımızı coşkuyla karşılayacağız. İlçemizde Cumhurbaşkanımıza büyük bir teveccüh var, onu görme arzuları var. Biz de bu çerçevede yoğun katılım için her türlü hazırlıkları yaptık. Liderimizi en coşkulu en iyi şekilde 5 Haziran 2018 Salı günü saat 21.30'da Ereğli Sahil Ofis yolunda karşılayacağız" dedi.

Mitinge vatandaşların ulaşımını sağlama konusunda da çalışma yaptıklarını belirten Kumaş, ulaşımla ilgili ilçe teşkilatlarının vatandaşlara yardımcı olacağını açıkladı.

Editör: Pusula Gazetesi