Devrek'te aday öğretmenler Kaymakam Güney ve Belediye Başkan Semerci'yi ziyaret ettiler.
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne 2016 Ekim ayında atanan, Devrek Anadolu Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Çaydeğirmeni Çok Programlı Anadolu Lisesine atanan 4/B sözleşmeli statüsündeki aday öğretmenlerin yetiştirme programı çevresinde, Okul Dışı Faaliyetler Bölümünde "Kurumsal İşleyiş" faaliyetleri olarak makam ziyaretleri gerçekleştirildi. Zonguldak'ın Devrek ilçesinde aday öğretmenler Devrek Kaymakamı Yakup Güney ve Belediye Başkanı Mustafa Semerci'ye nezaket ziyareti gerçekleştirdiler. İlk olarak Şube Müdürü Cemalettin Yüceer nezaretinde Belediye Başkanı Mustafa Semerci'yi ziyaret eden heyet Başkan Semerci ile ilgili çeşitli konular üzerinde bilgi alışverişinde bulundular.
Heyeti makamında kabul eden Mustafa Semerci ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Arkadaşlarımıza görevlerinde başarılar diliyorum Allah hayırlı ve mübarek etsin nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.
Daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Turan ve Şube Müdürü Cemalettin Yüceer nezaretinde Kaymakam Güney'i ziyaret eden aday öğretmenleri makamında misafir eden Kaymakam Yakup Güney," 2016 Ekim ayında ilçemize atanan aday öğretmenlerimizin ziyaretleri nedeni ile bir raya gelmiş bulunmaktayız. Güzel bir ilçede görev yapıyorsunuz ve çok şanslısınız. Öğretmenlik kutsal bir meslektir. Öğrencilerimizin eğitimi yetiştirilmeleri anlamında çok güzel çalışmalara imza atacağınıza inanıyorum. Öğretmenin yeri geliyor anne ve babanın yerinden üstün çıkıyor. Bunun için çok kutsal bir mesleğin sahibi olduğunuzu asla unutmamanızı rica ediyorum. Ziyaretinizden dolayı da tekrara teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi