-ÖZEL İÇERİK-

AK Partili Devrek Belediyesi Başkanı Mustafa Semerci, aday gösterilmeyişini ardından ilk açıklamayı Pusula'ya yaptı. Devrek İlçesinde Sezai Bükrü aday gösterildi.

Semerci, Devrek halkının çok üzgün olduğunu belirterek şunları söyledi;

"Baştan beri aynı şeyi söylüyorum, hayırlısı neyse o olsun. Devrek'te çok büyük hizmetler yaptım. Zirvedeyken bırakmak ya da bırakılmak çok daha güzel. Ben mutluyum, huzurluyum. Devrek'e büyük eserler kazandırdım. İnşallah yeni seçilecek arkadaşlar da benim yaptığım hizmetlerin aynısını yaparlar ve devamını getirirler."

Semerci, 'Sezai Bükrü'ye destek verecek misiniz?' yönündeki soruya ise şöyle yanıtladı;

"Partimizin seçtiği insan. Ben o kadar güçlü değildim, benim hayat görüşüm belli, yaşam tarzım belli. Ben Devrek'in eşrafından birisiyim. Ben seçildiğimde 170 oy farkla seçilmiştim. Çok zor bir seçim olacak. Ben bu frakı Devrek'in çocuğu olmam nedeniyle her partiden oy aldım. Sağcısından solcusundan her kesimden oy aldım. Bizim adayımızın da her partiden oy almadı gerekiyor. Oy istemek çok zor, oy almak çok zor. İnsanların kalbine girmek gerekiyor. Bugün yapılacak aday tanıtım programına da katılacağım. Devrek şu an çok üzgün, hüzünlü ve kaç kişi ağlayarak sarıldı. Bunlar bizim için çok büyük mutluluk. Allah'a şükrediyorum."

Editör: Pusula Gazetesi