Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Lig'in ikinci yarısı Cumartesi ve Pazar günü oynanacak maçlarla başlıyor. İkinci yarının ne kadar zorlu geçeceği puan durumu da gösteriyor.
26 puanlı Kilimli Belediyespor'u 25 puanlı Alaplı Belediyespor ve Gelikspor izliyor. Bu kıyasıya şampiyonluk yarışı içinde de takımlar birbirine atışmalarda bulunuyor.
Alaplı Belediyespor'un en büyük destekçisi olan Mavi Şeytanlar Taraftar Grubu, takımlarına yönelik yapılan baskı ve tacizler karşısında sosyal medyadan sert bir açıklama yaptı. İsim vermeden yazılan açıklama ciddi ve dikkate alınması gereken bir açıklama olarak nitelendirildi.
Yapılan açıklama yalnızca hedef alınan şahsın anlayabileceği türden bir açıklama. Kamuoyunun geneli açıklamanın kime ve neden yapıldığı konusunda bilgi sahibi olmazken, Mavi Şeytanlar Taraftar Grubu mesajın yerine ulaştığı düşüncesinde.
İŞTE O SERT AÇIKLAMA
Alaplı Belediyespor'un Mavi Şeytanlar isimli taraftar grubunun açıklaması aynen şöyle: "2017 de Bi kez Şampiyonluğumuzu Çaldın Saha Dışı Oyunlarıyla Ama ikincisine müsade etmeyeceğiz.. Çıkacaksın adam gibi Mücadele edeceksin! Saha dışında Değil Saha içinde Kazanacaksın!Rakiplere teşvik yollamayıp kendi rakiplerine bize yatın demeyeceksin! Siyasilerinle Maçlara etki etmeyeceksin!Senin Ne Fırıldak Olduğunu Herkes Bilmese de Biliriz.. Adam olacaksın! Yoksa Biz Seni Adam Ederiz!Sarhoş kafayla yazıp Sabah Silmeyeceksin! Yok olmaz Dersen Sana Geçmişi Hatırlatırız! Biz Kim miyiz? KOSKOCA ALAPLI BELEDİYESPOR TARAFTARLARIYIZ VE SEN BİZİ GEÇMİŞTEN İYİ TANIRSIN! BİZ ESKİYE DÖNERSEK SİZ DELİYE DÖNERSİNİZ! HAYDİ HODRİ MEYDAN!"