Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden ve 10 yıl aradan sonra Zonguldaklı Teknik Adam Şenol Demir'in şampiyon yaparak 2.ligde mücadele eden Zonguldakspor sezonun son maçını sahasında Ofspor ile oynayacak.

BAŞARILI BİR EKİP ÇALIŞMASI

Sezona kümede kalma parolasıyla çıkan kırmızı-lacivertli ekip Başkan Süleyman Caner, yönetim kurulu Başkan Yardımcısı Muammer Toprak, Genel Kaptan Hakan Hürfikir, Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk ve yönetici Süleyman Bezir'in ağırlıkta olduğu yönetim kurulunun yanı sıra Teknik Patron Şenol Demir ve yardımcılarının yanı sıra sezon boyunca yürekleriyle oynayan futbolcular, Kulüp Müdürü Muhammet Koca, masör İsmail ve malzemeci Mahir'e kadar emeği geçen güçlü bir ekibin arkasında cefakar taraftarıyla play-offu şanssızlıklarla kaçırdı.

ŞENOL DEMİR HEP ADALETLİ FORMA VERDİ

Teknik Direktör Şenol Demir kısıtlı kadroya rağmen hafta içinde yapılan antrenmanlar doğrultusunda maçlarda adalet terazisini dengede tutarak futbolculara forma vermeye çalıştı. Bunun en büyük örneklerinden birisi ise deplasmanda oynanan ve İstanbulspor'un 2-0 kazandığı maçın ardından yaşandı. O maça kadar hep 11'de başlayan Okan Eken ve Ercan Coşkun İstanbulspor maçında gördükleri kırmızı kartlarla cezalı duruma düştüler, Okan 1, Ercan 3 maç ceza aldı. Her iki futbolcu da bir sonraki hafta cezaları nedeniyle iç sahada oynanan Tepecikspor maçında oynayamadı. Zonguldakspor, Tepecik'i 3-2 yendi. Bu maçta Okan Eken'in yerine oynayan Sinan Uzun ve Ercan'ın yerine oynayan Ali Temur başarılı performans gösterdi. Zonguldakspor açısından hayati önem taşıyan maçta Okan Eken'in cezası bitmesine rağmen Teknik Patron Şenol Demir Okan Eken'i 11'de sahaya çıkarmayarak adaletli davranarak Sinan Uzun'a formayı verdi. Ercan ise 3 maçlık cezasını tamamlamasına rağmen haftalar önce formayı kapan Ali Temur ise bir daha formasını geri vermedi.

ADALET OFSPOR MAÇINDA NASIL TECELLİ EDECEK

Adaletli forma dağıtmasıyla kendini ispatlayan Teknik Patron Şenol Demir bu kez adalet terazisini nasıl tartacağı merak konusu. Fatih Karagümrük maçında gördükleri sarı kartla Bucaspor maçında forma giyemeyen Teknik ekip tarafından 10 gün izin verilen Okan Eken ve Onur Eriş bu süre içinde hiçbir idmana katılmadı. Bugüne kadar takımın en formda isimleri olmanın yanı sıra takıma büyük katkılar sağlayan ve taraftarların adeta sevgilisi haline gelen Okan ve Onur Salı ve Çarşamba günü ise idmanlara takımla başladı. Ligin son maçı olan Ofspor maçında ilk onbirde sahaya sezon başından bu yana fazla forma şansı bulamayan Furkan Aydın ve bulduğu şansları çok iyi değerlendiren Sinan Uzun'un Okan Eken ve Onur Eriş'in yerine oynaması bekleniyor. Ayrıca geçtiğimiz hafta ilk kez 11'de başlayan genç Cömert de Ofspor maçında oynaması bekleniyor.

KALEDE MUSTAFA SÖYLEMEZ BEKLENİYOR

Sezonun ilk haftasından itibaren gösterdiği başarılı performans ile kaleyi kaptırmayan tecrübeli file bekçisi Osman Kurtuldu geçtiğimiz hafta Bucaspor deplasmanında kaleyi Ferdi Yalçın'a devretti. Ofspor maçında ise sezon başından itibaren hiç şans bulamayan ancak çok yetenekli olan genç kaleci Mustafa Söylemez'in Ofspor maçında ilk 11'de başlaması bekleniyor.

Editör: Pusula Gazetesi