Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) İl Genel Meclisi'nde Kilimli İlçesi'ne bağlı Çatalağzı Beldesi'ni temsil eden Cihat Öztürk, yeniden il genel meclisi üyesi adayı gösterilmeyince açtı ağzını yumdu gözünü.

CHPli milletvekillerine, yöneticilere ve belediye başkanlarına seslenen Öztürk, kendisine haksızlık yapıldığını belirterek "Cihat Öztürk'ün ne suçu vardı?" dedi.

Cihat Öztürk, sosyal medyadan şu paylaşımı yaptı;

30 Mart 2014 İl Genel Meclisi görevimde atalarımdan almış olduğum terbiye, onur, devrimci ruhumla Zonguldak'ta emperyalistlerle, vahşi kapitalizmle,hırsızlarla mücadele ettim. Bölgemde mazlum halkımın devletteki sorunlarını halletmeye çalıştım.İlk defa halkına dokunan,hiç particilik gözetmeden hizmet yapan,ezenin karşısında ezilenin yanında oldum.Hiç bir zaman akşamları masa başlarında devrim yapmadım.Devrimimi sahada yaptım.Bu çalışmalarım vesilesiyle halkımın partime ve bana bakış açısı çok olumlu gelişmiştir.
Fakat; bu çalışmalarımdan haberi olmayan sırf ahbap çavuş ilişkileriyle yapılan temayül yoklamasında kendi bölgemdeki ilçe yöneticileri tarafından seçilemedim.Zaten 2 aydan beri kendilerini çok iyi tanıdığım için herkesle helalleşmeye başlamıştım.
Cihat Öztürk maddi çıkar ve sınıf atlamak için İl Genel Meclisi olup 1 sene sonra olamayacağını bildiği halde milletvekili aday adaylığından kaçan oradan da sendika başkan danışmanlığına geçen bir şahsın dizaynına geldi.
Heeeyy arkadaş; bu kadar İl Genel Meclisi senin için önemliydi de niye İl Genel Meclisi görevinden kaçtın. Bölgemi sana dizayn hakkı vermiyorum.Tek sana değil kimseye bu hakkı vermiyorum.
Eeyy C.H.P, Devrimciler, Sosyalistler, Belediye Başkanlarım, Milletvekillerim, evlerinde sıcak sudan soğuk suya eli değmeyen partililerim Cihat Öztürk hangi suçu vardır, bana izah edin. Ben de partimden istifa ediyorum. Söyleyin hangi hatayı yaptım, hizmetse hizmet başka ne istiyorsunuz.
Amaaaa; C.H.P ne zaman halkını seven, köylüsünü seven, halkıyla bütünleşen, Atatürk devrimcilerini dışlamayan yönetim anlayışı geldiği zaman Ben sahalardayım.Kişilerin değil halkın C.H.P' siyle buluşmak üzere..

Editör: Pusula Gazetesi