Zonguldak'ta, 2017'de kaybolan Nesrin Koçaklı'nın acılı ailesi kızlarının cenazesinin bulunması için eylem başlattı.

2 yıl önce en son Nesrin Koçaklı ile birlikte görülen Erkan K. (19), polisin yaptığı çalışma sonucu kızı öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen Erkan K., kuvvetli suç şüphesi gerekçesiyle sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Emniyet Teşkilatı tarafından aranan Nesrin Koçaklı'nın cenazesi hala bulunamadı.

Acılı ailenin yaptığı eylemde konuşan nesrin Koçaklı'nın eniştesi Gökhan Demir şunları söyledi;

"İlk önce Emniyet teşkilatımıza çok teşekkür ederiz katili buldukları için. Biz defalarca bu şahsın kapısına gittik kızımızı sorduk bize her defasında bilmiyorum diyerek sakladı. Polisimiz yakalayana kadar bunu 2,5 sene bizden sakladı. Bu dahi öldürdüğüne bir işarettir. Katil şuanda ceza evinde fakat Nesrin Koçak'ın cenazesi yok. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan yardım bekliyoruz."

"BİZ CENAZEMİZİ İSTİYORUZ"

"Emniyet teşkilatımızın bize yardımcı olmasını kızımızın cenazesinin bulunmasını istiyoruz. Suçlu ne kadar inkar etse de Emniyet Teşkilatımızla birlikte bunun peşini asla bırakmayacağız. En ağır cezayı alana kadar davacı olacağız. Devletimize güvenimiz sonsuz olduğu için şuanda beklemekteyiz. Dileğimiz suçlular adalet yerini bulsun suçlular cezasını en ağır şekilde çeksin. Biz kızımızın cenazesine kavuşup en azından mezarını bilip fatiha okumak istiyoruz."

Nesrin Koçaklı'nın Annesi Yeter Koçaklı şunları söyledi;

"ADALET İSTİYORUM"

"Ben uzun zamandır kızımın cenazesini arıyorum Cumhurbaşkanımızdan yardım bekliyorum. Ben bir anneyim Allah rızası için yardım edin. Bir evladımı da ceza evinde kaybettim bu ikinci evladım acım çok büyük.Adalet istiyorum kızımın cenazesini istiyorum. Cenazesini bulamasalar bile bir parçasını istiyorum."

Editör: Pusula Gazetesi