TFF 2. Lig Kırmızı Grup'da hafta sonu deplasmanda Tarsus İdmanyurdu ile karşılaşacak olan Zonguldakspor'da Teknik Direktör Cahit Terzi açıklamalarda bulundu. Terzi alacaları 1 puanın kendileri için önemli olduğunu belirtti.

Terzi, ''Ligin bitimine 4 hafta kaldı. 39 puanda şuan rahat bir durumdayız. Matematiksel olarak 1 puana daha ihtiyacımız var. Diğer takımların hepsinin 4'de 4 yaptığı var sayarak söylüyorum. İnşallah oda bu hafta garanti olur. Ligdeki yerimizi tam anlamıyla sağlamlaştırmış oluruz" şeklinde konuştu.

TAKIMDAN AYRILAN FUTBOLCULAR İLE İLGİLİ KONUŞTU

Terzi,''Şuan takımdan oynamayan 3 arkadaşımız ayrıldı. Kemal Cingirt, Gencay Erten ve Şahin Aygüneş takımdan ayrıldı. Hüseyin Yılmaz da 4 sarı karttan da cezalı duruma düştü. Sezon sonunda biraz da gençlere yer vermek istiyoruz. Gelecek seneye 4-5 tane oyuncu hazırladık. İnşallah onlara da 4 maçta şans vererek onlarında sahada neler yapabildiklerini görmek istiyoruz. İyi sonuçla döneceğimizi düşünüyorum" dedi.

"MERT CAYMAZ'IN GİTMESİNİ İSTEMEYİZ"

Terzi '' Takım kaptanımız Mert Caymaz kadromuzda Bölgesel Amatör ligden bu yana var. 2 tanede şampiyonluk yaşadı. Kaptanın ayrılmasını bende istemem. Çünkü çok faydalı işler yaptılar. Hüseyin, Berkan, Mert. 6 senedir bu çocuklar vardı. Bende bırakılması taraftarı değilim.'' ifadelerini kullandı.

"SORUNLAR YAŞAMASAYDIK PLAY-OFF OYNARDIK"

Terzi,''Sezon başındaki hedeflerle sezon sonundaki hedefler tutmadı. Ama tutmamasının sebebi biz değiliz. Gelişen olaylar ekonomik sıkıntılar. Şehirdeki sıkıntılar takıma direk yansıdı. Şu an takımın geldiği nokta başarılı. Bu şartlar 39 puan iyi. 4 maçımız daha var. Sıkıntılar olmasa bu takım play-off'u da görebilirdi. Birde devre arasında Onur Eriş, Tahir, Şevket ve Ercan gibi 4 tane iyi oyuncumuzu başka takıma verdik. Bu da bizi olumsuz etkiledi" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi