Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun ' Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan'ın hedefini 3 dönemden 5 dönemi çıkardım ve 4 milletvekili sözlerine cevap verdi.

AK Parti Kadın Kolları kongresinde Belediye Başkanı Alan'ın hedefini 5 döneme çıkardığını söyledi. Zeki Tosun da 4 milletvekili çıkaracaklarını belirtmişti.
Başkan Uzun, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı;
"Sayın başkanım o kadar heyecanlı ortamda Sayın başkanları da çok heyecana kapılmış öyle düşünüyorum. Sadece şunu söyleyebilirim ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Geçen seneki performansından sayın başkanım Zonguldak'ta göstermiş olduğu iki senelik performansında zaten bundan sonra da az çok ne yaşayacağı ortadadır. Halk otobüsleri krizi olsun gerek en son kar yağışında ki sıkıntılar olsun hiç bir süreci sağlıklı yönetilmedi. Biz sadece diyoruz ki şu kazandıkları bu dönemi hayırlısıyla bir daha fazla zarar görmeden, Zonguldak'ı Alan yönetemiyor. Aç tavuk kendini darı ambarında zannedermiş. Kendi tabanlarına umudu vermek isteyeceklerdir mutlaka ama gümbür gümbür Cumhuriyet Halk Partisi geliyor. Artık 4 vekil bizden çıkacak. Zonguldak Belediyesi'ne tekrar Cumhuriyet Halk Partisi bayrağı dikilecek. Hem genelde hemde yerel de CHP iktidarı kaçınılmaz."