Zonguldak'ta yaşayan Deniz Kavraz, ABD'nin Türkiye'ye uyguladığı ekonomik yaptırım ve dolardaki hızlı artışın karşısında, devlete aracını satarak destek olacağını söyledi. Türkiye'nin ABD ile yaşadığı sorunlarda halkın devletle iç içe olduğunu belirten Deniz Kavraz, yaklaşık 100 bin TL değerindeki arabasını satılığa çıkarttı. Kavraz, aracını satması halinde gelecek olan parayı da devlet bankasına açtığı bir hesaba yatıracağını ve devlete ekonomik anlamda destek olacağını söyledi. Aracını 95 bin TL'den satışa sunan Kavraz, "Devletimin bu zor gününde ani bir kararla yanında olmak maksadıyla şahsıma ait olan aracımı tl bazında satarak devlet bankasına yatırma kararı almış bulunmaktayım bu zor günlerde satış olursa tüm parasını devlet bankasına hesap açtım oraya yatıracağım" dedi.

"DEVLETİMİZ MİLLİ SEFERBERLİK İÇİN HESAP AÇSIN"

Devletin bu konuda mili seferberlik ilan etmesini ve bir hesap açmasını da istediklerini belirten Deniz Kavraz, "Milli seferberlik yolunda devletimize katkı olması münasebetiyle şahsıma ait olan aracımı satılığa çıkartmış durumdayım. Satıldığı anda devlet bankamızda bir hesap açtım parasını oraya yatıracağım ya da devletim milli seferberlik hesap açsın. Ben şahsım ve benim gibi vatan sevdalıları bu hesaba bin TL bağışta bulunalım, bu bağış maddi durumu el veren milletimiz için olsun olmayana hakkımız helal olsun" dedi.

"FETÖ'CÜLER KADAR OLAMIYOR MUYUZ?"

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in bir çağrısıyla örgüt üyelerinin banka hesabına milyonlar yatırdığına dikkat çeken Deniz Kavraz, "Bizler Vatan haini FETÖ'cüler kadar olamıyorsak yazıklar olsun bize. FETÖ'cüler bankaları batmasın diye baş papazları malınızı satın banka batmasın talimatıyla milyonları bankada biriktirdi. Devletim Milli seferberlik ilan etsin Banka hesapları açsın bağış kampanyası başlasın" ifadelerini kullandı.



Editör: Pusula Gazetesi