2019-2020 futbol sezonunda Zonguldak Birinci Amatör Küme Merkez Grubu'nda mücadele eden Kozlu Belediyespor yapmış olduğu flaş transferlerle Süper lig düzeyinde bir takım kurdu. Oynadığı 3 maçı da farklı kazandı. Ancak Kozlu'yu zorlayacak bir takım daha var. Oynadığı 4 maçı da kazanarak maç fazlasıyla zirvede bulunan Çatalağzı Demirspor, Kozlu'nun karşısına dikildi.

İşte bu iki takım hafta sonu kozlarını paylaşacak. Pazar günü 12.00'da Çatalağzı Sahası'nda oynanacak olan müthiş maçın sonucu şimdiden merak ediliyor. İki takım da kayıpsız geldiği 5'nci haftada ne yapacak, nasıl sonuç alacak, sporseverlerin en çok merak ettiği maçların başında geliyor. Kozlu 1 maç eksikle ikinci sırada gireceği haftanın sonunda liderlik koltuğuna oturmanın hesaplarını yapıyor.

Çatalağzı Demirspor 4 maçta 13 gol atarken kalesinde 1 gol gördü 12 puanla lider. Kozlu Belediyespor ise 3 maçta 23 gol attı, kalesinde 2 gol gördü, 9 puanla ikinci sırada bulunuyor.

B GRUBUNDA ÜZÜLMEZ LİDER
Birinci Amatör Küme B Grubu'nda ise oynadığı 4 maçta 9 puan toplayarak liderlik koltuğunda bulunan Üzülmezspor ligin son sırasında bulunan Polisgücüspor ile karşılaşacak. Maçın açık ara favorisi lider Üzülmezspor olacak. Ancak Polisgücüsopr ligdeki ikinci galibiyetini Üzülmezspor karşısında alarak çıkışa geçmenin hesaplarını yapıyor. Polisgücüspor ile Üzülmezspor arasında oynanacak maç Cumartesi günü 11.00'da Fener Sahası'nda oynanacak.

TERSANESPOR LİDERLİĞİ KAPTIRDI
Geçtiğimiz haftaya 7 puanla lider giren Tersanespor ise haftayı yenilgi ile kapatarak liderliği Üzülmezspor'a kaptırdı. Tersanespor, Polisgücü-Üzülmez maçında Polisgücüspor'un kazanmasını bekleyip Cumartesi günü Ayiçispor ile oynayacağı maçı kazanıp, liderliği geri almak istiyor.

Editör: Pusula Gazetesi