14 yıl Türkiye Birinci Futbol liginde aralıksız mücadele ettikten sonra amatör kümeye kadar gerileyen, son 3 yılda Süleyman Caner başkanlığında, Zonguldaklı Teknik adamlar Cahit Terzi ve Şenol Demir nezaretinde, aslan yürekli futbolcuların mücadele ettiği Zonguldakspor bugün Spor Toto 2. lig Beyaz grupta mücadele ediyor.

ZONGULDASPOR SEVGİSİ 67 NUMARA GİYDİRİYOR

Zonguldakspor'da ateşli ve takımına bağlı taraftarın önünde futbol oynayan, kırmızı-lacivertli ekipte oynamanın tadını alan futbolcular bir başka takımlara gitseler bile Zonguldakspor'u unutamıyorlar.

Geçtiğimiz sezon Zonguldakspor forması giyen ve kaleciler Ahmet Taş ve Ender Kaya gittikleri takımlarda 67 numaralı formalarla mücadele ediyor. Spor Toto 3. lig 2. grupta mücadele eden Batman Petrolspor'un formasını giyen Kaleci Ahmet Taş 67 numaralı formasıyla Batman Petrolspor taraftarıyla gururla poz veriyor.

Yine geçtiğimiz yıl Zonguldakspor'da forma giyen genç kaleci Ender Kaya Kartalspor'a transfer olmuş ve Kartalspor'da 67 numaralı sırt formasıyla mücadele ediyor.

Zonguldakspor'da oynadıkları süre içinde iyi ilişkiler kuran Ahmet Taş ve Ender Kaya kırımzı-lacivertli ekibe olan vefalarını ve sevgilerini böyle göstererek Zonguldakspor taraftarının da gönlünde bir kez daha taht kurdular.

Editör: Pusula Gazetesi