Zonguldak'ta yaklaşık 6 ay önce kurulan 6 Pas Futbol Kulübü yaz dönemi çalışmalarına devam ediyor. Kulüp Başkanı ve aynı zamanda 6 Pas Futbol Kulübünün antrenörü olan Selim Oral nezaretinde Fener Sentetik Saha'da Yaz Futbol Okulu çalışmalarına devam eden 6 Pas Futbol Kulübü'nde yeni yetenekler yetişiyor.

Antrenör Selim olarak futbolculara ilk olarak futbolun temel kurallarını öğretiyor, ardından saha çalışmalarında uygulama ile miniklere futbolu sevdiriyor.

6 PAS AİLESİ BÜYÜYOR

6 Pas Futbol Okulu yaz ve kış ayları olmak üzere bünyesinde futbol okulu faaliyetlerini sürdürüyor. Antrenör Selim Oral yaz döneminde 5-13 yaşları arasında Fener Sahası'nda yaz futbol okulu çalışmalarına başlayacak. Kış döneminde halı sahada devam edecek olan futbol okulu çalışmalarının devamında 6 Pas futbolcu fabrikasına dönüşecek.

6 Pas Futbol Okulu bünyesinde açılacak olan yaz futbol okuluna müracaat etmek isteyen genç yetenekler 0 537 494 68 57 numaralı telefonla irtibata geçerek kayıtlarını yaptırabilecekler.

"YENİ YILDIZLAR ARIYORUZ"

6 Pas Futbol Okulu antrenörü ve kurucusu Selim Oral uzun süredir çalışmalarımız devam ediyor. Çok yetenekli sporculara sahibiz. Sporcularımızın gelişimi için büyük bir çaba ve gayret gösteriyoruz. Futbolun temel eğitiminin yanı sıra kişisel gelişim ve her türlü sosyal etkinliklerle harika bir ortam yaratıyoruz. Çocuklarımızın gelişimi ve huzuru bizleri de bir o kadar mutlu ediyor. 6 Pas Futbol Kulübü olarak yarınlarda çok daha büyük bir aile olacağız. Bizlere katılmak isteyen, bizlerle gelişmek isteyen çocuklarımızı bekliyoruz" dedi.

EMİR ALİ'YE DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

İdman sonrasında doğum günü olan ve 8 yaşına giren Emir Ali Kaleoğlu için sürpriz bir doğum günü partisi düzenlendi. Emir Ali'nin anne ve babası tarafından organize edilen doğum gününde tüm 6 Pas Futbol Kulübü Başkanı Selim Oral ve sporcuları hep birlikte arkadaşlarının doğum gününü kutladı.

Editör: Pusula Gazetesi