2.Amatör U-19 ligg Merkez B Grubunda mücadele eden Karaelmasspor ile İhsaniyespor karşılaştı. Maçın genelinde daha üstün ve etkili futbol oynayan İhsaniyespor sahadan 4-2 galip ayrılarak 3 puanın sahibi oldu.

Maçın ilk 28 dakikasında Karaelmas Okan'ın, İhsaniyespor ise Batıkan'ın attığı golerle skoru 1-1'e getirdiler. İhsaniyespor 37.dakikada Berkay ile 2-1 öne geçti.

Karaelmas 75.dakikada Melih'in attığı golle maçı 2-2'ye getirmesine rağmen

İhsaniyespor 78.dakikada Berkay, 89.dakikada ise Tandoğan'ın attığı gollerle sahadan 4-2 galip ayrıldı. Bu galibiyetle 6 puana yükselen İhsaniyespor rakibi Karaelmasspor'un 3 puanda kalmasını sağladı.

SAHA: Fener

HAKEMLER: Uğur Karabulut[*][*], Hasan Akkurt[*][*], Mert Er[*][*]

KARAELMASSPOR: Emirhan Kaya[*][*], Rıza[*][*], Feyzi[*][*], Teyfik[*][*], Furkan[*][*],Melih[*][*], Halil[*][*], Nazif[*], Emirhan Karapınar[*][*](Dk.80 Ahmet[*]), Okan[*][*], Doğukan[*][*](Dk.70 Berat[*])

İHSANİYESPOR: Doğukan[*][*], Altuğ[*][*][*], Derda[*][*][*], Onurcan[*][*], Semih[*][*][*], Mustafa[*][*](Dk.50 Ömer[*][*]), Batuhan[*][*][*](Dk.90Muhammet), Emrecan[*][*](Dk.78 Kaan[*]), Tandoğan[*][*], Berkay[*][*], Batıkan[*][*][*]

GOLLER:Dk.16 Okan, Dk.75(pen.)Melih(Karaelmasspor), Dk.28 Batıkan, Dk.37, 78Berkay, Dk.89 Tandoğan(İhsaniyespor)

Editör: Pusula Gazetesi