Bölgesel Amatör Ligin yeni ekiplerinden temsilcimiz Kilimli Belediyespor 6 futbolcusu ile yollarını ayırdı. Geçtiğimiz sezon Antrenör Serkan Bankoğlu ile birlikte 14 maçta 14 galibiyet alarak önemli bir rekora imza atan Kilimli Belediyespor'da teknik heyet konusunda belirsizlik devam ederken yeni transfer çalışmaları da devam ediyor.

Kilimli Belediyespor yönetim kurulu bir taraftar bazı futbolcularla yollarını ayırırken, bir taraftan da yeni sezon planlaması yapıyor. Sarı-siyahlı yönetim gelecek sezon kadrosunda düşünmediği 6 futbolcu ile yollarını ayardı. Yönetim kurulu emeği geçen futbolculara teşekkür etti.

YÖNETİMDEN FUTBOLCULARA VEFA ÖRNEĞİ

Kilimli Beleiyespor yönetiminden yapılan açıklama şöyle: "Kilimli Belediye Sporun önümüzde ki sezon için bünyesinde tutmak istediği ve anlaşmaya varamadığı vefakar futbolcuların isimlerini anmadan geçmek Kilimli Belediye Sporun geleneklerine uygun düşmez.

Önümüzdeki sezon adına çalışmak istediğimiz ve anlaşmaya varamadığımız,

Ferhat Türkoğlu, Ümit Yılmaz, Emrecan Erbay, Emre Temirer, Emrah Gültekin ve Okan Köksal kardeşlerimize vermiş oldukları emek ve hizmetten dolayı kendilerine teşekkür ediyor ve istedikleri her şeyin gönüllerince gerçekleşmesi temennisi ile futbol ve özel hayatlarında başarılarının devamını diliyoruz"