2018-2019 futbol sezonunda Sarayspor bir çok dalda olduğu gibi U-16 liginde de bir kez daha başarıya ulaştı. U16 Türkiye Şampiyonası'na katılacak 2 takımın belirleneceği Play-Off'ta A grubu son maçında Ereğli Belediyespor'u 6-0 yenerek şampiyonluğunu ilan etti.

Kozlu Şehir Stadı'nda oynanan karşılaşma boyunca rakibi karşısında etkili futbol oynayan Sarayaspor şampiyonluğunu ilan etti. Sarayspor sahadan 6-0 galip ayrıldı. Sarayspor'a şampiyonluk getiren goller gollerini Barış (2), Hakan, Emirkan, Furkan ve Mert Kaan'dan geldi.

METİN MALKOÇ SARAY'I KUTLADI

Karşılaşmanın ardından kupa töreni düzenlendi. Zonguldak Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç şampiyonluk kupasını takdim etti. Şampiyon Sarayspor şampiyonluğun sevincini doyasıya kutladı. Sarayspor Türkiye Şampiyonası grup müsabakalarında ilimizi temsil edecek. Sarayspor bu şampiyonluğun ardından 26'ıncı kez müzesine kupa getirmenin sevincini yaşadı.

54 GOL ATTILAR, GOL YEMEDİLER

Sarayspor U16 Grup maçları dahil play-off maçlarında dahi gol yemedi. Toplamda 54 gol atan sarı-kırmızılı ekip kalesinde hiç gol görmeyerek büyük bir başarıya imza attı.

Antrenör Turan Altıntaş "Emek vermeden hedefe ulaşmayı düşünmek hayalperestlikten başka bir şey değildir. Tüm futbolcularımı ve teknik ekibi kutluyor, ailelere ve bize destek verenlere teşekkür ediyorum" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi