TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor'a yıllardır ev sahipliği yapan Fener semtindeki kulüp binası her yıl kapılan gecici tadilatlar nedeniyle ucube haline gelerek Zonguldakspor'a yakışmayacak durumdaydı.

Zonguldakspor yönetim kurulu radikal bir karar alarak yıllara meydan okuyan kulüp binasında köklü bir tadilat yapmaya karar verdi. Geçtiğimiz hafta başlayan çalışmalar hızla devam ederken, çatıdan tabana kadar detaylı tadilat yapılacak. Futbolcuların odalarının duvarları kırılarak restore edilecek, futbolculara yakışır, Zonguldakspor'a yakışır, en önemlisi hijyen bir kulüp binası haline gelecek.

Yapılacak inşaat çalışmaları geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi geçiği değil kalıcı, sağlam ve modern görünümlü kalıcı çözüm olacak.

FUTBOLCULAR OTELDE KALACAK
Zonguldaksporlu futbolcular yaklaşık 2 ay sürmesi beklenen tadilat çalışmaları esnasında Dedeman Otel'de kalacak, idmanlarını ise Fener Sahası, Karaelmas Kemal Köksal Stadı, bazen de Devrek ve Çaycuma'da yapacak.

SALI TOPBAŞI YAPACAKLAR
Zonguldakpor sezonun ilk maçında deplasmanda Manisa FK'ya 1-0 yenildi. Futbolculara teknik heyet tarafından 1 günlük izin verildi. Kırmızı-lacivertli ekip Salı günü öğleden sonra Dedeman Otel'de bir araya gelerek hafta sonu saha ve seyircisi önünde oynayacağı Amed Sportif maçı hazırlıklarına başlayacak.

Editör: Pusula Gazetesi