Zonguldak Süper Amatör Küme'de mücadele eden İstasyon Gemicilerspor ile Perşembespor arasında oynanan maçta 5 kırmızı kart çıktı.
Çaycuma Şehir Stadyumu'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 sona ererken, maçın 85. dakikasında hakeme itiraz eden Perşembe Belediyespor futbolcusu Savaş Esen, kırmızı kart gördü. Perşembespor Teknik Direktörü Cengiz Doğan da hakem tarafından kırmızı kartla oyun dışına gönderilirken, Perşembe Belediyespor yedek oyuncusu Onur Özdemir de kırmızı kart oyundan ihraç edildi. Perşembe Belediyespor yöneticisi Gültekin Özyurt da hakem tarafından kırmızı kartla cezalandırıldı.
İstasyon Gemicilerspor'da oyuncu Emircan 2. sarıdan kırmızı kart ile oyun dışında kalırken, karşılaşma İstasyon Gemicilerspor'un 4-2'lik üstünlüğüyle sona erdi.

İki takım da bu maçta kırmızı kartlarla büyük yara alırken, maçı 4-2 kazanan İstasyon Gemiciler de 3 puan ve ligin ilk galibiyetini almanın tesellisini yaşadı. İstasyon Gemiciler ileriki haftalara daha umutlu bakarken, Perşembe Belediyespor'da ise tepki var.

Editör: Pusula Gazetesi