TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Zonguldakspor ikinci yarı hazırlıkları için gittiği Antalya'da günde çift idman yaparak hazırlıklarını sürdürüyor. Hazırlık maçları serisine dün başlayan Zonguldakspor ilk maçını 3. Lig ekiplerinden 24 Erzincanspor ile oynadı. 15.00'da Titanic Otel Tesisleri'nde oynanan karşılaşmada eksikleri görme adına iyi bir fırsat yakalayan teknik heyet oynanacak 2-3 hazırlık maç sonra eksikleri daha iyi görme imkanı bulacak.

Kırmızı-lacivertli ekip Erzincanspor karşısında sahaya Kalede Mustafa Söylemez, defansta Şevket Güngör, Okan Duran, Ercan Coşkun ve Burak Can Et ile başladı. Orta sahada ise Mert Caymaz, Hasan Küçcük, Ali Kemal, Hüseyin Yılmaz ve Cömert Kandemir ile başlayan kırmızı lacivertli ekip forvette ise Ertan Koç ile çıktı.

Maçın henüz 10.dakikasında 1-0 yenik duruma düşen Zonguldakspor 33.dakikada kalesinde 2.golü gördü. Zonguldaksporlu Ertan Koç 41.dakikada attığı golle skoru 2-1'e getirirken, ilk yarı bu sonuçla tamamlandı.

İkinci yarıya Onur Eriş, Reşo Akın ve diğer futbolcuları da dahil eden Zonguldakspor 47.dakika kalesinde üçüncü golü gördü. 83.dikakada skorun 4-1 olmasına engel olamayan Zonguldaspor sahadan yenik ayrıldı.

Kırmızı-lacivertli ekip 7 Ocak tarihinde 2.lig Kırmızı grup ekiplerinden Etimesgutspor ile yine 2. Lig kırmızı grup ekiplerinden Eyüpspor ile birer hazırlık karşılaşması oynayacak.

Editör: Pusula Gazetesi