Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor ligin son sırasındaki Şanlıurfaspor'a konuk oldu.Maddi olarak zor günler geçiren ve ligden düşmesi kesinleşen Şanlıurfaspor, maça iyi başladı. Her iki ekip de gol için yüklenirken, Şanlıurfaspor 40. dakikada penaltı kazandı. Penaltıyı Mehmet Fatih Bayat gole çevirdi ve sarı-yeşilli ekibi 1-0 öne geçirdi. İlk yarının kalan dakikalarında başka gol sesi çıkmadı ve ev sahibi ekibin 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi. Karşılaşmanın ikinci yarısı ile birlikte baskısını artıran temsilcimiz Zonguldakspor, 48. dakikada Mehmet Gürkan Öztürk'ün attığı gol ile skoru 1-1'e getirdi. Maçın sonlarına doğru ataklarını sıklaştıran Zonguldakspor, 79. Muammer Sarıkaya, 82. Görkem Güven ve 84. Onurcan Güler'in attığı gollerle skoru 4-1 öne geçti. Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol sesi çıkmayınca maç, Zonguldakspor'un 4-1 üstünlüğü ile sona erdi.
Ligin dibine demir atan Şanlıurfaspor, bu sonuçla -14 puanda kalırken, rakip Zonguldakspor, 35 puanla haftayı 10'uncu sırada tamamladı.
ZONGULDAKSPOR ÖLDÜ ÖLDÜ DİRİLDİ
Zayıf rakibi karşısında penaltı golüyle devreyi geride kapatan Zonguldakspor 48'nci dakikada beraberlik golünü bulmasna rağmen 79'uncu dakikaya kadar galibiyet golünü bulamaması nedeniyle adeta öldü öldü dirildi. Kırmızı-lacivertli ekipte peş peşe gelen golle ise Zonguldakspor'a 3 puan getirdi.