Yeni hedefler için elinden gelen gayreti göstereceğini söyleyen Aydoğan; "Öncelikle belirtmek isterim ki, 31 Mart yerel seçim sonuçları bütün Türkiye'ye, Türk milletine ve siz değerli Nebioğlu halkımıza hayırlı, uğurlu olsun. Bir seçim sürecini daha geride bıraktık ve her şeyin üstünde olan halkımızın iradesi bir kez daha tecelli etti. Halkın teveccühü ve tercihiyle beraber dördüncü kez Belediye Başkanlığı görevine getirilmekten büyük bir onur, heyecan ve gurur duyuyorum. Artık bundan sonra milletimizin tercihine layık olmak için bizlere büyük bir sorumluluk ve görev düşüyor. İçimizdeki kırgınlıkları, kızgınlıkları rafa kaldırıp Nebioğlu Beldemizi hedeflediğimiz güzellik ve yatırımlara kavuşturmak için 31 Mart akşamı sizlerden aldığımız güçle hedeflerimize ulaşmak için elimizden geleni yapacağız.

Bu vesile ile seçim süreci boyunca yanımda olan Belde teşkilatıma, kadın ve gençlik kollarıma, Belediye meclis üyelerimize, oy veren vermeyen tüm halkıma teşekkür ediyorum.

Ayrıca Beldemizden seçime katılan tüm adaylarımıza seçim süreci boyunca göstermiş oldukları hoşgörülü davranışlarından ötürü teşekkür eder, seçilen muhtar ve azalarını da tebrik ederim. Daha yapacak çok işimiz var. Birlikte Nebioğlu için mücadele etmeye devam edeceğiz. Rabbim yar ve yardımcımız olsun"dedi.

Editör: Pusula Gazetesi