Zonguldak'ın çeşitli kulüplerinden futbol oynayan ilerlemiş yaşına rağmen transferin gözdesi olan kanat forvet oyuncu Emre Baykal 43 yaşında 11'nci transferini yaparak Zonguldak Amatör Süper lig ekiplerinden Çatalazğı Demirspor'a imza attı.

Tecrübeli futbolcu bir çok teklif almasına rağmen daha önce Çatalağzı Demirspor'a söz verdiği için mavi-beyazlı ekibi tercih ettiğini söyledi. Veteranlar Futbol takımlarından da teklif alan Emre Baykal tercihini yaptı.

Bugüne kadar Tersanespor, Polisgücüspor, Köy Hizmetlerispor, Terakkispor, Üzülmetspor, Kandilli Belediyespor, Saltukvoaspor, Çaydeğirmeni Belediyespor; Tepebaşıspor ve Capeti Merkez Atölyesispor takımlarında forma giyen Emre Baykal 2021-2022 futbol sezonunda ise Çatalazğı Demirspor formasını terletecek.

"GÜCÜM VE FORMUM YERİNDE"

43 yaşındaki tecrübeli futbolcu Emre Baykal, "Yıllardır amatör kümede mücadele ediyorum. Tercih edilmek ve istenilmek gerçekten çok güzel bir duygu. Ben sahada olduğum süre içinde terimin son damlasına kadar mücadele eden, yenilgiye tahammülü olmayan bir futbolcuyum. Kendine çok iyi bakıyorum, amatör oynayıp, profesyonel yaşayan biriyim. Futbolun dışında bir çok hobim var. At binmeyi ve yüzmeyi çok seviyorum. Hayvanları çok seviyorum, köpeklerim var, atım var. Oynadığım futbol takımlarında çevreme sürekli pozitif enerji saçmayı severim. Futbolu çok seviyorum. 5-6 sene daha futbol oynamayı planlıyorum. Kendini güçlü ve formda hissediyorum, yaşamayı çok seviyorum" dedi.