Devrek Şoförler ve Otomobilciler Odası Olağan Genel Kurulu Belediye Nikah Salonu'nda yapıldı. Divan başkanlığını Muharrem Coşkun'un yaptığı genel kurula tek aday olarak giden mevcut Başkan İsmail Akpınar, 425 delegenin tamamının oyunu alarak yeniden başkan seçildi.

Genel kurula, Zonguldak Esnaf Odaları Birlik Başkanı Muharrem Coşkun, Devrek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmet Akdemir, Çaycuma Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Barbaros Uçar, Devrek Muhtarlar Derneği Başkanı Muhterem Benli ve üyeler katıldı.

Devrek Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığını 36 yıldır sürdüren Başkan İsmail Akpınar, kendisine destek veren tüm üyelere teşekkür etti.

Görevinde her zaman şoför esnafının güvenine layık olmayı amaçladığını belirten İsmail Akpınar, "Esnaf camiasına hizmet etmek benim için en büyük şereftir. Hiçbir zaman yüzünüzü yere baktırmadım, yüzünüzü eğdirecek hiçbir şey yapmadım. Bundan sonra da yapmayacağım. Şunu da söylüyorum, devletine, milletine, ezana, bayrağa ve esnafımıza düşmanların ise her zaman karşısında olacağım. Bana oy veren, vermeyen herkes benim esnafımdır, başımın üzerinde yeri vardır."

Akpınar başkanlığındaki yeni yönetim kurulunda, Nevzat Kavşur, Mehmet Ilıksu, Ersin masalcı, İlhan Kurubaş, Nihat Elik ve Muhammet Kuzlu, Denetim Kurulunda ise; Kamil Kavşur, Adem Budak ve Adnan Harmankaya yer aldı.

Editör: Pusula Gazetesi