İkinci Amatör Küme Merkez grubu U-19 liginde fırtına gibi esen Zonguldak Gençlik yılların tecrübesi Antrenör Hayri Dübüş ile birlikte yeni bir maceraya koşuyor. Geçmişi şampiyonluklarla dolu olan Zonguldak Gençlik ve 40 yıldır takımın başında bulunan Antrenör Hayri Dübüş'ün Merkez grubundaki en büyük rakibi Polisgücüspor rakibi ile 1-1 berabere kalan Zonguldak Gençlik şampiyonluk yolunda güçlü rakibini geride bırakarak mutlu sona ulaşmanın hesaplarını yapıyor.

HAYRİ DÜBÜŞ 40 YILDIR SAYISIZ ŞAMPİYONLUKLAR KAZANDI

Zonguldak Gençlik'in 40 yıldır içinde olan ve rekor üstüne rekorkıran Antrenör Hayri Dübüş sayısız şampiyonluklar elde ederek adeta efsane oldu. Başarıya doymayan ve ilk gün olduğu gibi heyecanından ödün vermeyen Hayri Dübüş yeni yeteneklerle yeni şampiyonluklar hedefliyor.

Bugüne kadar oynadığı maçlarda İhsaniyespor ve Çaydamar maçlarından hükmen galip ayrılan sarı-kırmızılı ekip Polisgücüspor ile 1-1 berabere kalırken Güvenlikgücüspor'u Batuhan 2, Samet 2 ve Cevdet'in goleri ile 5-0, Tepebaşıspor'u Cevdet 3, Samet 2, Ertuğrul'un 2 golüyle 7-0 yenerek topladığı 16 puan ve averajla Merkez grubunda lider durumda.

"HOCAMIZ BİZE GÜVENİYOR"

Zonguldak Gençlik'in başarılı futbolcularından Mustafa Özmen iyi bir ekip olduklarını belirterek Antrenörleri Hayri Dübüş'ün kendilerine özgüven aşıladığını söyledi.Mustafa şampiyonluk yolunda Polisgücüspor'u rakip olarak gördüklerini ve rakibe saygı gösterdiklerini belirterek sezon sonunda gülen takımın, şampiyon olan takımın Zonguldak Gençlik olacağını belirterek tüm rakiplerine başarı temennisinde bulundu. Takım olarak kolej havası içinde olduklarını belirten Mustafa, bu kenetlenmesin de şampiyonluk getireceğini söyledi.

Editör: Pusula Gazetesi