Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Adayı Murat Akyüz, meslektaşlarını hizmet verdikleri bölgelerde ziyaret etmeye devam ediyor..

Önceki akşam, ekip arkadaşlarıyla birlikte ilk olarak Yazıcılar Köyü'ne giden Başkan Adayı Akyüz, burada Yazıcılar Birlik bünyesinde hizmet veren şoför esnafıyla bir araya geldi.

Toplantıda, genç ekip arkadaşlarıyla birlikte Şoförler Odası yönetimine talip olduklarını ifade eden Akyüz, ekip arkadaşlarını tanıttıktan sonra şoför esnafının sorunlarını dinledi.

Yazıcılar Birlik üyeleri, başta korsan taşımacılık olmak üzere sorunlarının oldukça fazla olduğunu belirterek, Akyüz ve ekibine, "İnşallah seçimi kazandıktan sonra sorunlarımızı hep birlikte masaya yatırır ve çözeriz" dediler.

Akyüz de, kendilerine destek vereceklerini ifade eden meslektaşlarına, korsan taşımacılık ile ilgili gerekli altyapı çalışmalarını tamamladıklarını ve bu sorunu kökten çözeceklerini söyledi.

ÖNER: "DEĞİŞİM, HER ZAMAN İYİDİR"

Akyüz ve ekibinin ikinci durağı ise, Kızılcapınar Köyü oldu. Burada Kızılcapınar Köyü Muhtarı Tevfik Öner ile çok sayıda minibüsçü ve kamyoncu esnafı tarafından karşılanan Akyüz ve ekibi, esnafın sorunlarını dinledikten sonra seçimi kazandıkları takdirde hayata geçirmeyi planladıkları projelerle ilgili açıklamalarda bulundular.

Kızılcapınar Köyü Muhtarı Tevfik Öner, Akyüz ve ekibine "hoş geldiniz" diyerek, şoför esnafına hitaben yaptığı konuşmada şunları söyledi:

"Arkadaşlar, anladığım kadarıyla böyle bir fırsat 4 yılda bir ayağınıza geliyor. Değişim, her zaman iyidir. Genç bir ekip karşınızda... Heyecanlılar, bir şeyler yapma arzusundalar. Ben, Murat Akyüz başkanlığındaki bu genç ekibin seçimden sonra da sizleri yalnız bırakmayacaklarına inanıyorum. Bence kafanızı iki elinizin arasına koyup iyi düşünün derim, böyle bir fırsat her zaman karşınıza çıkmaz. Murat Akyüz'ü zaten tanımayanımız yok, ekip arkadaşlarıyla da tanıştık, hepsi birbirinden değerli arkadaşlar. Bence bu ekibe bir şans verin." dedi.

AKYÜZ: "BİZLER, ŞOFÖR ESNAFINA DAHA İYİ HİZMET VERECEĞİMİZE İNANARAK BU YOLA ÇIKTIK"

Muhtar Öner'e konuşmasından dolayı teşekkür eden Akyüz, meslektaşlarına yönelik ziyaretlerinin seçimden sonra da devam edeceğini söyledi. Akyüz, konuşmasında şunları kaydetti:

"Şoförler Odası'na artık kültürlü, beşeri ilişkileri üst düzeyde olan vizyon sahibi genç beyinlerin gelmesini istiyoruz. Bizler, şoför esnafına daha iyi hizmet vereceğimize inanarak bu yola çıktık. Biz, yerimizde oturmak için veya Şoförler Odası'nı sabah açıp akşam kapatmak için aday olmadık. Gittiğimiz her yerde, bizim de çok iyi bildiğimiz, yıllardır çözüm bekleyen sorunlar bizimle paylaşılıyor. Aslında bunlar çözülemeyecek sorunlar değil ama mevcut yönetimin bu sorunlara kayıtsız kaldığı da bir gerçektir. Şoför esnafının bir 4 yılını daha heba etmemek için, genç ekip arkadaşlarımızla birlikte yola çıktık. Gerek şehir merkezinde gerekse belde ve köylerimize hizmet veren meslektaşlarımızın sorunlarını biliyoruz. Bu sorunlarla yıllardır ilgilenilmediğini de biliyoruz. Bize fırsat verdiğiniz takdirde sorunların kısa sürede nasıl çözüldüğünü, bunun yanında sadece şoför esnafını değil; eşlerini, çocuklarını, anne ve babalarını da kapsayan projelerimizi kısa zamanda hayata geçireceğimizi göreceksiniz. Tüm bu çalışmalarımızı ortaya koyabilmek için sizlerden destek bekliyoruz."

Toplantıya katılan şoför esnafları, Akyüz ve ekibine "hayırlı olsun" diyerek, başarı dileğinde bulundular.

Editör: Pusula Gazetesi