İçişleri Bakanlığımızın talimatları gereği Corona Virüs salgınıyla mücadelenin etkin sürdürülebilmesi amacıyla ülke genelinde 81 il ile birlikte Kozlu ilçesin de eş zamanlı denetim yapıldı.

Kozlu Kaymakamlığı tarafından oluşturulan denetleme komisyonlarınca İlçe merkezindeki ve köylerdeki sahil bantları, park/piknik alanları/mesire yerleri, spor merkezleri/tesisleri, nikah ve düğün yerleri, İnternet kafe, salon ve düğün yerleri, lunapark, camiler, toplu ulaşım araçları ile ticari taksi ve taksi durakları, berber/kuaför/güzellik merkezleri, kahvehane-kıraathane, dernek lokalleri, lokanta-restoran-kafe gibi yerler ile market-fırın-kasap-manav-kuruyemiş-büfeler ile benzeri diğer yerler denetlendi.

Yapılan bu denetimlerde toplam 376 işyeri ve diğer yerlerde denetim gerçekleştirilerek, denetimler sırasında rehberlik edici ve bilinçlendirmeye yönelik faaliyetlere ağırlık verildi. Denetimlere ait sonuçlar Kaymakamlık Toplantı Salonu'nda Kaymakam Vekili Kdz .Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu başkanlığında denetimlere katılan kurum amirlerin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda değerlendirildi.