Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) emeklisi eski Laborant Yazı İşleri Şefi Yaşar Kapucu, yakalandığı Corona Virüs hastalığından 35 günlük tedavi sürecinin ardından hastalığı yendiğini açıkladı.

26 gün evde karantina süreci ve 9 gün hastanede yoğun bir tedavi süreci atlatan Kapucu, "Lanet pandemi belası Corona Virüs(covit-19) sürecinden şimdilik çok şükür kurtuldum" dedi.

Yaşar Kapucu, yaptığı sevinçli paylaşımda şunları söyledi;

"26 günlük ev ve 9 günlük hastanede yoğun bir tedavi sorası 2020 yılının lanet pandemi belası Corona Virüs(covit-19) sürecinden şimdilik çok şükür kurtuldum. En azından tahliller ve raporlar onu göstermekte. Bu çaresiz süreç içerisinde yakın arkadaşlarımı, aileden bireyimi , tanıdık tanımadık arkadaşlarımızı kaybettik. Cenazelerine bile katılmaktan mahrum olduk. Uzaktan dualarla ebediyete uğurlandılar.

Özverili ve olağan dışı şartlarla görevlerini yapmaya çalışan, yaşamlarını kaybeden, iyileşip te tekrar tehlikeli görevlerine devam eden tüm sağlık çalışanlarına sonsuz teşekkürler.

Hastalık süreci içerisinde beni telefonla veya mesajla tekrar tekrar arayan halimi soran , ihtiyaçlarımı gidermek için can atan dostlarım, arkadaşlarım aile bireylerim,hepinize sonsuz teşekkürler.

Hepinize sosyal mesafeden sevgiyle saygıyla ve saglıkla kalın diyerek sarılıyorum."