Zonguldak İl Genel Meclisi Aralık ayı 4. Birleşim Toplantısı Meclis Başkanı Necdet Karaveli Başkanlığı'nda yapıldı.

Meclisin 3.maddesinde BAKKA binasının kiraya verilmesi ile ilgili konu görüşüldü. BAKKA binasının kira sözleşmesi 21 Haziran 2021 tarihinde sona erdiği için kiraya verilmesi oy birliğiyle kabul edildi.
9 yıldır BAKKA'da bulunan binaya 30 bin TL. kira ödeniyor.

Gündemin 3. maddesinde; Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait, İlimiz Kozlu İlçesi Güney Mahallesi Zonguldak Yolu Caddesinde, tapunun F27-B-06-A-1-D pafta, 30 ada, 71 parselinde kayıtlı 1.343,44 m² yüzölçümlü arsa üzerinde bulunan, 2 bodrum ve 2 normal kattan oluşan 4 katlı binanın, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu hükümlerine göre on (10) yıl süreyle, tekrar Batı Karadeniz Kalkınma Ajansına kiraya verilmesiyle ilgili Plan ve Bütçe, İçişleri ile Sanayi ve Ticaret komisyonlarının, ortaklaşa hazırlamış oldukları 32 - 13 - 13 sayılı raporları görüşüldü. Gündem maddesi oy birliğiyle kabul edildi.
Gündemin 4. maddesinde ise İl Özel İdareleri ile İl Özel İdarelerinin Üyesi Oldukları Mahalli İdare Birlikleri Personelinin, Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Esaslarına Dair Yönetmelik hükümlerine göre, 2020 yılında yapılan görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavında, başarılı olan 7 personel kazandıkları yeni görevlerine atanmış olup, söz konusu atamalarla ilgili, 5302 sayılı İl Özel İdaresi Kanununun 36. maddesi hakkında İl Genel Meclisi bilgilendirildi.