Devrek Devlet Hastanesi'nde uzun zamandır eksiliği hissedilen 3 branşta atamaları yapılan doktorlar göreve başladı.

Devrek Devlet Hastanesi'nde uzun zamandır eksikliği hissedilen Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Kadın Hastalıkları ve Doğum ile Göz Hastalıkları branşlarında atamalar yapıldı. 95. dönem devlet hizmeti yükümlülüğü kurası ile Devrek Devlet Hastanesine atamaları yapılan doktorlar, 10 Aralık tarihinden itibaren hasta kabulüne başladı.

Yapılan atamalar ile Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları branşına atanan Uzm. Dr. Edan Süzen Orhan, Kadın Hastalıkları ve Doğum branşına atanan Uzm. Dr. Ece Bahçeci ile Göz Hastalıkları branşına atanan Uzm. Dr. Onur Özalp yeni görevlerinde hasta kabulüne başladı. Göreve başlayan yeni doktorları ziyaret eden Devrek Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Onur Merdivan, doktorlara görevlerinde başarılar diledi.

Yapılan yeni atamalar ile ilgi Devrek Devlet Hastanesi'nden yapılan açıklamada; "95. dönem devlet hizmeti yükümlülüğü kurası ile hastanemizde göreve başlayan doktorlarımız 10.12.2020 tarihinden itibaren hasta kabullerine başladı. Randevularınızı 182 Merkezi Hekim Randevu Sisteminden alabilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz" denildi.