BEÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü bünyesinde Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Tezli Yüksek Lisans Programı ile Eğitim Yönetimi Tezli Yüksek Lisans Programı ve Eğitim Yönetimi Tezsiz Yüksek Lisans II. Öğretim Programı açılması YÖK tarafından karara bağlandı.
Bu kapsamda, üniversitenin büyüme ve gelişme hedefleri doğrultusunda, Rektörlüğün Sosyal Bilimler Enstitüsü bünyesinde yüksek lisans programları açılması konusundaki teklifleri, 3 Nisan 2019 tarihli Yükseköğretim Yürütme Kurulu toplantısında uygun bulundu.
Konu ile ilgili bir açıklama yapan Rektör Prof. Dr. Mustafa Çufalı, lisansüstü eğitime önem verdiklerini ve lisansüstü öğrenci sayısını artırmayı hedeflediklerini söyledi. Yeni yüksek lisans programlarının üniversitemizin potansiyelini daha da güçlendireceğinin altına çizen Rektör Çufalı, önümüzdeki süreçte lisansüstü eğitime yönelik yatırımların devam edeceğini belirterek üç yeni lisansüstü programının üniversiteye kazandırılmasında emeği geçen herkese ve Yükseköğretim Kurulu'na teşekkür etti.

Editör: Pusula Gazetesi