BAL 7.Bölge 1.Grup ekiplerinden temsilcimiz Ereğli Belediyespor yeni sezon öncesinde yaptığı hazırlık maçlarıyla sürdürüyor. Eflatun-beyazlı ekibin futbolcularından Oktay Gümüş, Sercan Çekmek ve Berkan Bektaş sezon öncesinde hedeflerini şampiyonluk olarak belirlediklerini açıkladılar. 3 futbolcu taraftardan talepte bulunarak sezon boyunca tribünlerden önceki gibi destek beklediklerini söylediler.

OKTAY GÜMÜŞ: "TARAFTARIMIZA İHTİYACIMIZ VAR"

Kdz. Ereğli Belediyespor'un 33 yaşındaki önlibero oyuncusu Oktay Gümüş, "Yaklaşık 1,5 aydır buradayız. Çok güzel bir kamp dönemi geçirdik. Ligin başlamasını sabırsızlıkla bekliyoruz. Taraftarlarımızın da bizim yanımızda olmasını istiyoruz. Bu şampiyonluk yürüyüşünde bizimle olmalarına her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Başarılı bir sezon diliyorum. Takım olarak henüz 1,5 aydır beraberiz. Şu an için bir sıkıntı yok. Maç kazandıkça daha iyi seviyeye geleceğiz. Birlik ve beraberlik anlamında iyi bir seviyedeyiz ama daha iyi de olacağımızı düşünüyorum. Takım olarak henüz hazır değiliz ama Çilimli Belediyespor maçına kadar takımın daha iyi seviyeye geleceğini düşünüyorum. Galibiyetlerle yolumuza devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

SERCAN ÇEKMEN: "GRUPTAN VE FİKSTÜRDEN MEMNUNUZ"

Sercan Çekmen: "İyi bir arkadaş ortamı var. İnşallah emeklerimizin karşılığını aşırız. Gruplardan da fikstürden de memnunuz. Hazırlık maçı yapacağız. Ereğli'yi hak ettiği profesyonel lige taşımak için o maçlarda taraftarlardan geçmişteki gibi coşku bekliyoruz. Ereğli Belediyeyespor'un, kötü de oynasa o gün elinden gelenin en iyisini verdiğinden kimsenin şüphesi olmasın. Desteklerini bizden esirgemesinler. Hepsini maçlara bekliyoruz. İnşallah hep beraber hedefe ulaşacağız." dedi.

BERKAN BEKTAŞ: "TAKIMI 3.LİGE ÇIKARMAK İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ"

Forvet Berkan Bektaş: "Bu takımı 3. Lig'e çıkarmak için elimden gelenin en iyisini yapacağız. Taraftarlarımız bizi her maça desteklemeye gelsinler. Onlar için biz buradayız. Kazasız belasız bir sezon olmasını istiyoruz. Hazırlık maçları çok iyi geçti bizim için. Yeni bir takımdık. Çok iyi bir takım oldu. Hem takım hem yönetim elinden gelen her şeyi yapıyor." dedi.