Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan'ın öncülüğünde Zonguldak Kömürspor'un kullanımının yanı sıra Zonguldak Belediyesi'nin sosyal işlerinde kullanmak üzere 43 kişilik otobüs kiralanması gündeme geldi.

Otobüs alımı Zonguldak Belediyesi Eylül ayı ilk birleşiminde 3'üncü madde olarak meclis üyelerine sunuldu ve komisyonda görüşülmek üzere komisyona sevk edildi. Komisyon 43 kişilik otobüs kiralanmasını kabul ederken Eylül ayı ikinci birleşimde Zonguldak Belediye Meclis üyelerinin onayına sunuldu. Otobüs kiralanması oy çokluğu ile kabul edildi.

ŞÜKRÜ ÖZTÜRK 3 CHP'Lİ MECLİS ÜYESİNE TEPKİ GÖSTERDİ

Zonguldak Kömürspor yönetim kurulu üyesi Şükrü Öztürk Zonguldak Kömürspor için otobüs kiralanması için başta Belediye Başkanı Ömer Selim Alan ve mecliste otobüs alımı için el kaldıran tüm meclis üyelerine teşekkür etti.

Öztürk 3 CHP'li Belediye Meclis Üyesi'nin otobüs kiralanması maddesine sıra geldiğinde salonu terk ettiklerini, 1 CHP'li meclis üyesinin ise çekimser kaldığını söyledi. Salonu terk eden 3 CHP'li meclis üyesinin diğer maddeler için geri döndüğünü belirterek Zonguldak Kömürspor'a otobüs kiralanması maddesinde kasıtlı olarak dışarı çıktıklarını söyledi.

"O GÜN SALONU TERK EDEN CHP'LİLER NASIL OY İSTEMEYE GELECEK"

CHP'lı belediye meclis üyelerine büyük tepki gösteren Zonguldak Yönetim Kurulu üyesi Şükrü Öztürk "Şimdi CHP'liler seçim zamanı geldiğinde oy istemeye gelecekler. Otobüs için el kaldırmamak için dışarı çıkanlar yarın oy isteyecekler. Nasıl olacak. Zonguldak Kömürspor için kim ne yapıyorsa Allah razı olsun. Ben siyaset yapmak istemiyorum ama herkesin bunları bilmesi lazım. Selim Alan başkanımızdan Allah razı olsun" dedi.

ŞÜKRÜ ÖZTÜRK'ÜN AÇIKLAMALARI PAYLAŞIM REKORU KIRDI
Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun ve çok sayıda Ak Partilinin nin yanısıra tribün liderleri ve taraftarların sosyal medya hesaplarından Şükrü Öztürk'ün açıklama videosunu paylaştıkları görüldü.