Zonguldak'ta 24 yaşındaki genç, evinde tüfekle kendini vurarak intihar etti.
Olay merkeze bağlı Elvanpazarcık Beldesi Gelepceoğlu Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre; Sercan Akkaya isimli genç evinde tüfekle kendini vurdu. Evde meydana gelem silah sesinin ardından odaya koşan baba ve dede, Serkan Akkaya'yı kanlar içinde buldu. İhbar üzerine olay yerine ambulans ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemede talihsiz gencin hayatını kaybettiği tespit edildi. Sercan Akkaya'nın cansız bedeni Jandarma Olay Yeri İnceleme ekiplerinin çalışmasının ve savcılık incelemesinin ardından Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
İNTİHARDAN 3 GÜN ÖNCE GİTMEK Mİ İYİ KALMAK MI VİDEOSUNU PAYLAŞTI
Yaşamına son veren Sercan Akkaya'nın sosyal medya hesabından Gürkan Uğur'un baş rolünü oynadığı Kehribar dizisinde yer alan bir sahneyi paylaştığı görüldü. Akkaya, 'Gitmek mi iyi kalmak mı?' videosunu paylaştıktan 3 gün sonra yaşamına son verdi. Talihsiz gencin ölümü sevenlerini yasa boğdu.

Gitmek mi iyi kalmak mı?
Hocam , gitmek mi iyi kalmak mı? Öyle bir zaman gelirki bazen gitmek ilaç gibi gelir insana, olur eğer kalacaksan gitmeyi aklından çıkarman lazım.
Katlanman lazım.
Ölmek mi yaşamak mı ?
İkiside iyi;
Peki korkmuyor musun ölümden?
Neden korkayım ki sonu belli olan bir şey için, korkar mı insan?
Nasıl aldıysak bu nefesi vakti geldiğinde vereceğiz.
Eyvallah demek şartmıdır?
Bilmem!
Katlanacak gibi değilse
Eyvallah