Devrekli çiftçi Necip Uzun, Durupınar Köyü'ndeki tarlasında yetiştirdiği 22 kiloluk karpuzu geliri Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV)'e bağışlanmak üzere sosyal medya üzerinden açık arttırmaya çıkardı.

Sosyal medyada 28 Ağustos 2020 tarihi saat: 14.00'de başlayan ve 31 Ağustos 2020 tarihi saat:17.00'ye kadar devam eden açık artırmada 22 kiloluk karpuza en yüksek fiyatı veren Muhittin Karaöz, Tahsin Özkaya, Sait Karabostan, İbrahim Budak ve Hasan Yıldırımlı ekibi aldı

Devrek İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünün de destekleriyle yapılan sosyal medyadaki açık artırmada karpuza ilk teklifi 500 lira ile Avukat Emrah Özmekik yaptı. Karpuza en son 5 bin lira teklif veren Muhittin Karaöz, Tahsin Özkaya, Sait Karabostan, İbrahim Budak ve Hasan Yıldırımlı ekibi sahip oldu.

Çiftçi Necip Uzun yetiştirdiği karpuza en yüksek parayı veren Muhittin Karaöz, Tahsin Özkaya, Sait Karabostan, İbrahim Budak ve Hasan Yıldırımlı ekibine teşekkür ederek, "İnsanlarımız arasında yardımlaşma ve dayanışma duygusunu geliştirmek Devrek'imizde bir farkındalık yaratarak lösemi hastalığının önemine dikkati çekmek istedik. Yetiştirdiğim bu karpuzu sosyal medya üzerinden açık artırmayla satarak lösemili kardeşlerimize küçük de olsa katkı sunmak istedim. Bu geliri LÖSEV'e bağışlayacağım. Bize destek veren, açık artırmamıza katılanlara ve 5 bin lira vererek karpuzu almaya hak kazanan Muhittin Karaöz, Tahsin Özkaya, Sait Karabostan, İbrahim Budak ve Hasan Yıldırımlı ekibine çok teşekkür ediyorum. Bize destek veren Kaymakamımız Ümit Altay, İlçe Tarım ve Orman Müdürümüz Rıfat Verim, Ziraat Mühendisi Ramazan Gürbüz'e çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.