Zonguldak hakem camiasından üzücü haberler gelmeye devam ediyor.

Klasman Gözlemcisi Erol Pesen'in kayınderi Salih Pezük'ün Aralık ayında hayatını kaybetmesinin ardından, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde beyin kanaması nedeniyle yoğun bakımda hayatını kaybeden eski futbol hakemi ve İl Gözlemcisi Kemal Övünç'ün ölüm haberi de hakem camiasını derinden sarsmıştı. Ayrıca Türkiye Faal Futbol Hakem ve Gözlemciler Derneği Zonguldak Şubesi Başkan Yardımcısı, İl Gözlemcisi Osman Özdemir'in Corona Virüs test sonucunun pozitif çıkmıştı.

2020 yılının son ayı olan Aralık ayında hakem camiasını üzen 3 olay üst üste gelmiş ve camiada büyük üzüntü yaşanmıştı.

2021 YILINA DA ÜZGÜN GİRDİLER

Türkiye Faal Futbol Hakem ve Gözlemciler Derneği Zonguldak Şubesi üyelerinden Bölgesel Yardımcı hakemlerden Yusuf Bahri Özçelik'in de Corona Virüs testinin pozitif çıkması Aralık ayından sonra hakem camiasının 2021 yılına da üzgün girmesine neden oldu.

Türkiye Faal Futbol Hakem ve Gözlemciler Derneği Zonguldak Şubesi'nden yapılan açıklama şöyle: "Maalesef camiamızdan üzüntülü haberler almaya devam ediyoruz. Bölgesel Yardımcı Hakemlerimizden Yusuf Bahri Özçelik'in Covid-19 Testinin pozitif çıktığını üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız. Biran önce sağlığına kavuşarak aramıza dönmesini dört gözle bekliyor, Hakem ve Gözlemcilerimiz adına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz"