Akrilik, poliüretan, yünlü gibi pek çok materyalden üretilen paltolar, farklı boy aralıklarında ve kalıplarda beylerin beğenisine sunulmaktadır. Siyah, taba, bordo, lacivert ve bordo tonları 2021 Erkek Palto Modelleri renk skalasını oluşturmaktadır.

Casual Şıklığınızı Tamamlayacak Paltolar

Farklı kombinlerinizi şık ve kullanışlı bir şekilde tamamlayacak casual modeller arasında modern fit ceket yaka modeller oldukça kullanışlı olmaktadır. Özellikle ofis kombinlerinde tercih edilebilecek bu tasarımlar tek ya da çift düğmeli olarak tercih edilebiliyor. Kapüşon detayları özellikle lacivert modeller üzerinde sportif bir kullanım sunuyor. Kumaş pantolonlarla yakalayabileceğiniz klasik uyumu kot pantolonlar ile daha spor bir havaya değiştirebilirsiniz. Genellikle bu tarz modeller klasikleşmiş duruşu ile olgun tasarımlar oluşturur. Maskülen giyim tarzı sunan Modelleri şık ve kaliteli görüntüsü ile farklı tarzları tamamlayabilir.

Klasik Tarzların Vazgeçilmezleri Şık Paltolar

Klasik modeller arasında gömlek yaka tasarımlar seçkin ve kendinize has bir tarz oluşturur. Özellikle hakim yaka kaşe modeller olgun tarzı ile çok beğenilen modeller arasında yer alıyor. Dik yaka slim fit modeller ise daha modern olsa da paltolar genel itibari ile klasik bir giyim tarzı sunar. Düz renklerin yanında desenli modellerde gri tonlarında her kombininiz ile uyumlu konseptler oluşturabilir. Kırçıllı desenlerde yeni sezonun en trend tasarımları arasında yer alıyor. Bordo ve lacivert slim fit modeller tek düğmeli tasarımları ile oldukça kullanışlı seçeneklerdir.

2021 Yılının En Trend Palto Tasarımları

Kırçıllı desenler yeni sezonun gözdeleri arasında yer alırken sivri yaka tasarımlarda özel kombinlerinizi tamamlayacak şık modeller olmaktadır. Çizgili desenler yeni sezonun vitrinlerinde yer alan 2021 Erkek Palto Modelleri arasında yer alıyor. Kruvaze yün klasik modellerde slim fit kalıplarda beylere business class bir hava katacaktır. Uzun ve kısa palto tasarımları kullanım alanlarına ve mevsim şartlarına göre tercih edilebilecek modeller arasındadır. Siyah palto tasarımları her kullanım alanı ile uyumlu olabilecek bir konsept sunar. Bu nedenle yeni sezon tasarımları arasında her tarza uygun siyah paltolar bulabilirsiniz.