İkinci Amatör Küme Merkez A grubunda sezona güçlü kadrosuyla şampiyonluk parolasıyla giren Kilimli 202 Gençlikspor hedefine ligin bitimine 2 hafta kala ulaştı.

Ligde oynadığı 6 karşılaşmada 6 galibiyet 1 beraberlik alarak 16 puan toplayan Kilimli 202 Gençlikspor rakip kaleleri 15 kez havalandırırken, kalesinde ise 8 gol gördü.

Son olarak sahasında Beycuma Cezaevispor'u konuk eden Kilimli 202 Gençlikspor play-off mücadelesi veren ve ikinci sırada bulunan rakibini 1-0 yenerek ligin tamamlanmasına 2 hafta kala şampiyonluğunu garantiledi. Bütün bir sezon boyunca iyi mücadele eden ve bileği bükülmeyen 202 Gençlikspor ligin geri kalan maçlarını da kazanarak sezonu namağlup tamamlamayı hedefliyor.

Gelecek sezon 1. Amatör Küme'de mücadele edecek olan Kilimli 202 Gençlik, kadrosuna yapacağı takviyelerle 1. Amatör Küme'de de şampiyon olarak Deplasmanlı Amatör Süper Ligi hedefliyor.

CAN ELİYAZICI'DAN TEŞEKKÜR

Kilimli 202 Gençlikpor Basın Sözcüsü Can Eliyazıcı "Biz takım olarak sezona şampiyonluk parolasıyla başladık. Bu hedefimiz doğrultusunda rakipleri saygı duyarak fair-play çerçevesinde mücadele ettik ve mutlu sona ulaştık. Henüz ligin bitimine 2 hafta var. Biz geri kalan maçlarımızda taraftarımızın da maçlara gelerek bizleri desteklemesini ve 202 Gençlikspor'a destek vermelerini istiyoruz. Gelecek sezon da iyi bir kadro kurup, gençlerle birlikte şampiyonluk hedefliyoruz. Bir kulübü ayakta tutmak elbette çok zor. Biz bu zorluklar içinde şampiyonluğa ulaştık. Bizlerden desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ediyoruz. Şampiyonluğumuz hayırlı uğurlu olsun. Tüm rakiplerimize de başarılar diliyoruz" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi