Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Lig ekiplerinden Çaycumaspor yeni sezona bomba gibi girmeye hazırlanıyor. Kadrosunu flaş transferlerle güçlendiren sarı-siyahlı ekipte hedef bu sezon şampiyonluk.

FLAŞ TRANSFERLER İDMANA ÇIKTI
Çaycumaspor'un yeni transferleri Zonguldakspor'un eski takım kaptanları Suat Kerçin ve Kaan Demiran'ın yanı sıra yine Zonguldakspor forması giyen tecrübeli eldiven Kaleci Hamit Çevik ve yine Zonguldakspor alt yapısında yetişen, geçtiğimiz sezon BAL'da Devrek Belediyespor forması giyen Mert Danışmaz yeni takımları Çaycumaspor ile idmanlara başladı. Sarı-siyahlı ekip bu sezon 10 yeni transfer yaptı.

BİROL YILMAZ NEZARETİNDE YENİ SEZON ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Bu sezon takımın başına Zonguldakspor'un eski golcüsü, geçtiğimiz sezon Gelikspor'da Gökhan Konmuş ile birlikte görev yapan antrenör Birol Yılmaz'ı getiren Çaycumaspor'un bu sezona bomba gibi girmeyi hedefliyor. Yılmaz'ın yardımcılığı ise Caner Kır ve Doğukan Kasapoğlu yapacak.

Yeni sezon çalışmalarına kendi tesislerinde başlayan Çaycumaspor antrenör Birol Yılmaz nezaretinde çalışmalarına bir süre devam edecek. Ardından hazırlık maçlarına ağırlık verecek olan Çaycumaspor sezona hazır girerek zirve mücadelesi verecek.

Editör: Pusula Gazetesi