Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor'a gelir amaçlı bastırılan ve aynı zamanda 1992 yılında meydana gelen Kozlu Grizu faciasında yaşamlarını yitiren 263 şehit madencinin isimlerini yaşatılmasının hedeflendiği Şehit Madenci formalarına her geçen gün ilgi artıyor.

Zonguldakspor A.Ş. Başkanı Hakan Hürfikir ve Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk ilk olarak Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun'u makamında ziyaret etti. Takımın son durumu hakkında Altun ile sohbet eden Hürfikir ve Öztürk Şehit Madenci forması projesi hakkında da hedeflerini ve amaçlarını anlattı. Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun ise Zonguldakspor'un şehit madenci formalarından 100 adet satın alarak kulübe 10 bin lira maddi katkıda bulundu.

BURHAN SEZGİN DE GEREĞİNİ YAPTI
Hakan Hürfikir ve Şükrü Öztürk daha sonra eski futbolcu olan Gelik Belediye Başkanı Burhan Sezgin'i ziyaret etti. Futbol üzerine yapılan sohbetin ardından Burhan Sezgin de 100 adet forma satın aldığını açıklayarak Zonguldakspor'a 10 bin lira maddi destekte bulundu.

Zonguldakspor A.Ş. Başkanı Hakan Hürfikir ve Basın sözcüsü Şükrü Öztürk Kamil Altun ve Burhan Sezgin'e desteklerinden dolayı teşekkür etti.