Devrek Belediyesi, "Sosyal Belediyecilik" anlayışıyla hayata geçirdiği "Hoş Geldin Bebek" projesiyle 200 bebeği ziyaret etti.1 Ocak 2018 tarihinden bu yana devam eden proje sayesinde, bebeği yeni doğan aileleri ilçe merkezinde ve köylerde ziyaret ediyorlar.Dünyaya yeni gelen bebekleriBelediye Başkanı Mustafa Semerci,eşi Gönül Semerci ve proje ekibiziyaret ederek, ilk hediyelerini Devrek Belediyesi olarak takdim ediyorlar.

Ziyaretlerle, yeni doğan bebeklerin ebeveynlerinin sevinçlerine ortak olunuyor,bebekler için "bahtı açık olsun" temennisinde bulunuyorlar.Aileler de yapılan ziyaretten memnun kalarak, teşekkür dileklerinde bulunuyorlar.

Belediye Başkanı Mustafa Semerci, aile biriminin önemine değinerek,proje ile ilgili şu sözleri söyledi: "Bebeklerimiz, ailelerimizin gözbebeği, geleceğimizin teminatı. Bu mutlu günlerinde vatandaşlarımızın yanında olarak mutluluklarına ortak oluyoruz. İlçemizde dünyaya gelen bebeklerimizin ilk günlerinde, bebeklerimizin ihtiyaçlarını karşılayacak setlerimizi bebeklerimizin ailelerine takdim ediyoruz. Vatanımıza ve milletimize hayırlı evlat olmaları temennisiyle, tüm bebeklerimize sağlıklı, huzurlu uzun ömürler diliyoruz."

Editör: Pusula Gazetesi