TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden ve maddi-manevi büyük sorunlar yaşayan Zonguldakspor'da kulüp başkanı Süleyman Caner'in takıma gelir temin edebilmek için satışa sunduğu kombine kartlara Zonguldak'ın ilgi göstermemesi, kentin takıma ne kadar sahip çıktığını gözler önüne sermişti.

TRABZONLU İŞ ADAMI 20 BİN LİRALIK KOMBİNE ALDI

Trabzonlu işadamı Suat Köse Zonguldakspor'a maddi destek için 20 bin liralık kombine kart satın aldı. Trabzonlu olan Suat Köse Anadolu Efes Pilsen'in sahibi. Sakarya Karasu'da ticaret yapan Köse'nin Ereğli'de bayisi bulunuyor. Zonguldak ile tek bağlantısı Ereğli'deki ticareti.

Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve aynı zamanda Zonguldakspor yönetim kurulu üyesi olan Derya Akbıyık arkadaşı Serkan Kalker ile birlikte Trabzonlu iş adamı Suat Köse ile iletişime geçerek Zonguldakspor'a destek istedi.

2 yıl önce de yine yüklü miktarda kombine kart alarak Zonguldakspor'a destek olan işadamı Suat Köse bugün Zonguldak'a gelerek Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık'ı ziyaret etti. Ziyarete Zonguldakspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner de davet edilirken, işadamı Suat Köse 20 bin lira turarında Zonguldakspor kombine kartı satın aldı. Ziyarette Anadolu Efes Pilsen Ereğli Şubesi Müdürü Yüksel Mazlum da hazır bulundu.

ZONGULDAKSPOR'A DESTEĞİM DEVAM EDECEK
İşadamı Suat Köse "Zonguldakspor ve Zonguldak'ı seviyorum. 2 yıl önce de Zonguldakspor'da destek olmuştum, bugün de oldum, yarın da inşallah olacağım. Ekonomik sıkıntılara rağmen Zonguldakspor'a destek olmak beni mutlu ediyor. Almış olduğumuz kombine kartlarını Zonguldak'taki bayilerimize dağıtacağız ve böylelikle taraftar sayısının artmasında da katkıda bulunmuş olacağız. Zonguldakspor'u fırsat buldukça takip ediyorum. Başkanımız Süleyman Caner'e ve Zonguldakspor'a başarılar diliyorum" dedi.

CANER'DEN KÖSE'YE TEŞEKKÜR
Zonguldakspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner ise işadamı Suat Köse'ye teşekkür ederek "Suat bey Trabzonlu olmasına rağmen Zonguldakspor'a ikinci kez destek olması bizleri çok mutlu etti. Böyle işadamlarının desteği bizim için çok önemli. Bu desteğin Zonguldaklı işadamlarına da örnek olmasını diliyorum. Zonguldak'tan da böyle destekler bekliyoruz" dedi.

AKBIYIK ARACI OLDU
Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve aynı zamanda Zonguldakspor yönetim kurulu üyesi olan Derya Akbıyık bir çok yöneticinin yapmadığı, yapamadığı desteği, işadamı Suat Köse ile irtibata geçerek sağladı. Akbıyık konuşmasında "Suat bey 2 yıl önce de Zonguldakspor'a maddi destekte bulundu. Kendisiyle irtibata geçtiğimizde yine memnuniyetle Zonguldakspor'a destek olacağını söyledi ve bugün ziyaretimize gelerek örnek bir davranışta bulundu. Yapmış olduğu destek bizim çok çok değerli. Zonguldakspor olarak kendisine teşekkür ediyoruz" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi