Bölgesel Amatör Lig 6'ncı Grup'ta mücadele eden ve iyi bir ilk yarı geçirerek 20 puanda devreyi 5'nci sırada tamamlayan Devrek Belediyespor devre arası transfer çalışmalarına hız verdi.
Devrek Belediyespor yönetimi Teknik Direktör İlhan Özer'in raporu doğrultusunda kadrosunu güçlendirerek ikinci yarı daha dinamik, daha etkili bir takım yaratmaya çalışıyor.
2 YENİ TRANSFER KAMPA KATILDI
Devrek Belediyespor Zonguldakspor'un 3'ncü ligden 2'nci lige çıktığı, şampiyonluk yaşayan kadrosunda ilk 11 oyuncusu Ali Temur'u renklerine bağladı. Kırmızı-beyazlı yönetim ayrıca 3. lig ekiplerinden Yeni Orduspor'un golcüsü Emirhan'ı da renklerine bağladı.
Devrek Belediyespor ikinci yarı hazırlıklarına bugünden itibaren kendi tesislerinde kampa girerek başlarken, Ali Temur ve Emirhan takımla birlikte ilk idmanlarına çıktı.
Devrek Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Bekir Kayaaltı ile birlikte poz veren 2 yeni transfer Devrek Belediyespor'un başarısı için terlerinin son damlasına kadar mücadele edeceklerini söylediler. Bekir Kayaaltı ise 2 futbolcunun da kulübe hayırlı olması temennisinde bulunurak teknik heyetin raporu doğrultusunda 2 transfer daha düşündüklerini söyledi.

Editör: Pusula Gazetesi