Kaza, dün akşam saatlerinde Çetin Apatay Bulvarı Kavşağı´nda meydana geldi. 54 yaşındaki Meryem Altınkaya Yazgan yönetimindeki 67 UC 257 plakalı otomobil, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu girdiği kavşakta 44 yaşındaki Emine Petek Kalyoncu yönetimindeki 34 EF 5057 plakalı otomobile çarptı. Çarpışmanın şiddeti ile Kalyoncu´nun yönetimindeki otomobil orta refüje çıkarken, diğer otomobil kaldırımı aşarak karşı şeride geçti. Karşı şeritten başka bir aracın gelmemesi olası yeni kazayı önledi. Kazada, her iki kadın sürücü hafif yaralanırken araçlarda hasar meydana geldi. Yaralı iki sürücü de ambulanslar ile özel hastanelere kaldırıldı.


Meryem Altınkaya Yazgan´ın yönetimindeki otomobilde bulunan ve kazadan yara almadan kurtulan torunları 6 yaşındaki Bekir Umut ve 8 yaşındaki Özkan Anıl, aile yakınları tarafından sakinleştirildi. Bekir Umut, korku içerisinde kaza anını polise anlattı. Hasar gören otomobiller çekici ile olay yerinden kaldırılırken, yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi.

KAZA GÜVENLİK KAMERASINDA

Kaza anı bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Kazada orta şeritten giden 34 EF 5057 plakalı otomobil sürücüsü Emine Petek Kalyoncu´nun kavşağa giriş yapmak istediği ve sol şeritten gelen Meryem Altınkaya Yazgan´ın kullandığı 67 UC 257 plakalı otomobil ile çarpıştığı görülüyor.
Editör: Pusula Gazetesi