Zonguldakspor'da transfer çalışmaları hız kazandı. TFF tarafından verilen transfer yasağının kaldırılması konusunda yönetim yoğun bir tempo ile sıcak para arayışlarını sürdürürken, daha önce prensip anlaşmasına varılan 2 futbolcu ile kesin anlaşmaya varıldı, transfer yasağının kaldırılmasıyla iş imzaya kaldı.

Zonguldakspor daha önce prensip anlaşmasına vardığı Akhisarspor'un 24 yaşındaki on numara oyuncusu Onurcan Güler ve daha önce Beşiktaş, Göztepe formaları giyen Sarıyer'den 28 yaşındaki santrafor oyuncusu Ali Kucik ile her konuda kesin anlaşmaya vardı.

ONURCAN KAMPTAN AYRILMIŞTI

Zonguldakspor'un daha önce anlaştığı Onurcan Güler kırmızı-lacivertli ekibin kampına katılmış ve daha sonra çıkan sorunlar nedeniyle kamptan ayrılmıştı. Tekrar temas kurulan Onurcan ve yönetim bu kez anlaştı. İzmirspor altyapısında yetişen 24 yaşındaki on numara oyuncusu Onurcan Güler, Akhisarspor, Ekol Göz Menemenspor, Bodrum Belediyesi Bodrumspor, Muğlaspor, 1922 Konyaspor ve Afjet Afyonspor formalarıyla mücadele verdi. Onurcan Süper Ligde 4, TFF 1.Ligde 9, TFF 2.Ligde 36, TFF 3.Lig 5 ve Türkiye Kupasında 7 maç oynadı.

ALİ TECRÜBELİ VE GOL NOKTALARINDA ETKİLİ

Futbola Beşiktaş alt yapısında başlayan 28 yaşındaki tecrübeli forvet oyuncusu Ali Kucık, sırasıyla Bucaspor, Kardemir Karabükspor, Göztepe A.Ş, TKİ Tavşanlı Linyitspor, Fatih Karagüm A.Ş, 1461 Trabzon, Kastamonuspor ve son olarak Sarıyer formalarını giydi. Ali Kucık'in, Süper Ligde 25, TFF 1.Ligde, 64, TFF 2.Ligde 108 ve Türkiye Kupasında ise 28 maçı bulunuyor. Kucık'in geçtiğimiz sezon Sarıyerspor forması ile 7 golü bulunuyor.

Editör: Pusula Gazetesi