Bölgesel Amatör Lig 6'ncı Grup'ta mücadele eden Devrek Belediyespor son iki haftada aldığı 4 puanla moral buldu. Önceki hafta sahasında Ereğli Belediyespor'u 4-2 yenen, ardından Pazar günü de şampiyon adaylarından Ankara TKİspor ile 1-1 berabere kalan Devrek Belediyespor'da moralleryerinde.

ALİ TEMUR İKİ MAÇTA TEKMEYE KAFA KOYDU

Zonguldakspor'un eski futbolcusu Ali Temur'u devre arasında transfer eden Devrek Belediyespor ne denli isabetli transfer yaptığını bir kez daha ispatladı. Tecrübesiyle takıma büyük katkı sağlayan Ali Temur'un Ereğli Belediyespor maçında kaşının 5 cm açılmasına rağmen sargı ile devam etti, peşine 4-2'lik zafer geldi.

İKİNCİ KEZ ANKARA TKİ MAÇINDA SAKATLANDI

Ali Temur bu kez Pazar günü oynanan Ankara TKİspor maçında kafası yarıldı. Aldığı darbe ile kafasında açılma meydana gelen Ali Temur oyundan çıkmak yerine kafasını sardırarak oyuna devam etti ve zorlu deplasmanda alınan 1 puana katkı sağladı.
Devrek Belediyespor'da teknik heyet, futbolcular ve yönetimin yanı sıra taraftarın kenetlenmesi bu sezon başarıyı getiriyor. Kırmızı-beyazlı ekip ligde 25 puanla 6'ncı sırada bulunuyor.