TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele edecek olan Zonguldakspor yeni sezon çalışmalarını sürdürdükleri Bolu Abant'da günde çift idman yaparak yoğun bir tempo ile lige hazırlanıyor. Kırmızı-lacivertli ekipte eski ve yeni futbolcular uyum sorunu çabuk atlatırken, kampta sürekli pozitif enerji hakim. Özellikle Kaptan Mert Caymaz'ın Teknik heyetin olmadığı saha dışında futbolcularla diyalog ve uyumu son derece üst düzeyde. Bu da takım içinde arkadaşlığın yanı sıra abi-kardeşlik bağlarını güçlendiriyor.

TEKNİK HEYET DOĞADA YÜRÜYÜŞ YAPTI

Zonguldakspor Teknik Direktörü Şenol Demir ve yardımcıları Taylan Varol, Mustafa Göktaş, Barış Şeref ve Nihat Yüksel, öğle yemeğinin ardından Abant'ın doğal güzelliğine kendilerini bırakarak yaklaşık 2 saat yürüyüş yaptılar.

'ATV'LERLE ŞOV YAPIYORLAR

Futbolcular idman ve istirahat saatleri dışında serbest zamanlarda Bolu Abant'ta ATV'ye binerek güzel vakit geçirirken, eğlenmeyi de ihmal etmiyorlar, doğa gezisi yapıyorlar. ATV'lerle zaman zaman yarış yapan futbolcular kimin şampiyon olduğu konusunda ser verip sır vermiyorlar ama kampta sezon sonunda "ŞAMPİYON ZONGULDAKSPOR" sesleri yükseliyor.

Editör: Pusula Gazetesi