2018-2019 futbol sezonu öncesinde TFF 2. Ligde takımlar iç ve dış transfer çalışmalarına hız verdi. TFF tarafından 2. Lig ve 3. Grupta kuralar Pazartesi günü çekilecek. Aynı zamanda takımlar kadrolarını da oluşturmaya devam ediyor.

SEFA VE MUHAMMET TUZLA'DA

TFF 2. Lig ekiplerinden Tuzlaspor yeni sezona daha güçlü bir kadro ile girmek için dış transfer çalışmalarını sürdürüyor. Son iki yıldır kötü günler geçiren Tuzlaspor aynı kabusu yeni sezonda yaşamak istemiyor. Teknik Heyetin raporu doğrultusunda transfer yapan Tuzlaspor, Diyarbekirspor'dan Muhammed Akarslan ile 3 ve Niğde Anadolu FK'dan zonguldakspor'da da 2 sezon önce forma giyen orta saha oyuncusu Sefa Aksoy ile de 2 yıllık sözleşme imzaladı.

SİVAS BELEDİYESPOR'DA 2 İMZA

2017-2018 futbol sezonunu 2. Lig kırmızı grupta tamamlayan Sivas Belediyespor, Demir Grup Sivasspor'dan İbrahim İşçi ve Etimesgut Belediyespor'dan Halil İbrahim Can'ı kadrosuna kattı. Son iki yıldır play-off oynayan ve bir türlü istediği hedefe ulaşamayan Sivas Belediyepor kuracağı güçlü kadrosu ile şampiyonluk hedefliyor.

ŞANLIURFASPOR METİN'İ BİTİRDİ

Geçtiğimiz sezon temsilcimiz Zonguldakspor'un da mücadele ettiği 2. Lig Beyaz grupta sezonu tamamlayan ve play-off oynama şanlı yakalayan Şanlıurfaspor'da yönetim transfer çalışmalarına devam ediyor. Şanlıurfaspor, geçtiğimiz sezon Fethiyespor forması giyen orta saha mevkiinde oynayan 23 yaşındaki Metin Sevinç ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

GÜMÜŞHANESPOR SERDAR'I ALDI

TFF 2. Lig ekiplerinden Gümüşhanespor son iki yıldır yaşadığı şanssızlıklarla taraftarını büyük hayal kırıklığına uğratıyor. Önceki sezon finalde Erzurumspor'da elenen, bu sezon da play-off oynayıp elenen Gümüşhanespor yeni sezonda 1.lige direkt şampiyon olarak çıkmayı hedefliyor.

Gümüşhanespor, Sakaryaspor'dan Serdar Ümit Deniz ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

KONYA ANADOLU SELÇUK'TAN 3 TRANSFER

Temsilcimiz Zonguldakspor'un iki yıldır rakibi olan ve bir türlü şansımızın tutmadığı Konya Anadolu Selçuk genç kadrosuna revizyon yapıyor. Yeni sezonda Atiker Konyaspor'dan aldığı futbolcuların yanı sıra dış transfere de yönelen Konya Anadolu Selçuk, kadrosuna 3 yeni transfer dahil etti.

Konya Anadolu Selçukspor, savunma oyuncusu Sinan Özkara, kaleci Hüseyin Koç ve kanat oyuncusu Emre Karaca ile sözleşme imzaladı.

BANDIRMASPOR GÜÇLENİYOR

TFF 2. Lig Beyaz grupta geçtiğimiz sezon inişli çıkışlı grafik çizen ve istediği hedefe ulaşamayan Bandırmaspor özellikle dış transferde etkili isimleri kadrosuna dahil etmek istiyor. İç transferde de bazı futbolcularla yollarını ayıran Bandırmaspor dış transferde 2 futbolu ile anlaştı.

Bandırmaspor, Etimesgut Belediyespor'dan Umut Koray Öz ile 3 yıllık,Nazilli Belediyespor'dan Fatih Üge ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Editör: Pusula Gazetesi