Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde meydana gelen cinayet olayı ile ilgili olarak Jandarma ve Polis tarafından düzenlenen operasyonla 4 kişinin göz altına alındığı öğrenildi.

Sabah saatlerinde Cambazlı köyünde meydana gelen olayda iddiaya göre N.G., hırsızlık için merdivenle çıktığı balkondan eve girerek ilk olarak Dilek Akyol'u ardından da sese çıkan Fatma Akyol'u bıçaklayarak öldürdü. Mehmet Akyol ve baba Cevdet Akyol ile boğuşan N.G. Mehmet Akyol'un bıçağı almasının ardından Akyol tarafından bıçaklanarak ağır yaralanmıştı. Elleri ve ayakları bağlanan N.G. daha sonra olay yerine gelen Jandarma ve 112 ekiplerine teslim edildi.

Olayın ardından soruşturmayı derinleştiren Jandarma ekipleri, Polis ile ortaklaşa düzenlediği operasyonla A.A., İ.S., M.A. ve S.T yi göz altına aldı. Gözaltına alınan 4 kişi Jandarma karakoluna götürüldü.

İki kişiyi öldüren N.G. ile Akyol ailesinin arasında, iddiaya göre, define aramaları sırasında yaşanan anlaşmazlık nedeniyle husumet vardı. Jandarma, olayın ardından otomobille kaçan 2 şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Savcılık olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Editör: Pusula Gazetesi